Kezdőoldal » Politika » Pártok, kormányzás » Te miért fogsz a Fidesz-re...

Te miért fogsz a Fidesz-re szavazni?

Figyelt kérdés
Kíváncsi vagyok, hogy az ország nagy része -a felmérések szerint legalábbis-, még mindig rájuk fog szavazni. Nem vitatopicot szeretnék nyitni, és nem vagyok politikai aktivista sem csak az okokra vagyok kíváncsi, hogy Te miért fogsz rájuk szavazni!?

2013. dec. 29. 10:02
1 2 3
 11/25 anonim ***** válasza:
10%
Igen mérhető tény lesz az is, hogy a "rezsicsökkentést" a szolgáltatók majd a karbantartásokon és a fejlesztéseken fogják megspórolni. Csak egy ócska, populista kampányfogás ez az ún. rezsicsökkentés, rövidtávú célokért, de mivel Kádár népének erre van igénye, ezt kapja.
2013. dec. 29. 11:28
 12/25 A kérdező kommentje:
köszönöm a válaszokat, tényleg érdekelnek a válaszok. Én baloldali vagyok, de elfogadtam, hogy minden ember úgy hülye, ahogy van, nem akarom megváltoztatni a jobboldali szavazókat, csak az érdekel, hogy mi az, amit mondjuk én nem látok a Fidesz-ben
2013. dec. 29. 11:36
 13/25 anonim ***** válasza:
75%
Én megmondom a frankót. Az emberek nagy része azért szavaz a fideszre mert őket gondolják a legkissebik rossznak. Többek között én is.
2013. dec. 29. 11:40
 14/25 anonim ***** válasza:
94%

11-es..."a "rezsicsökkentést" a szolgáltatók majd a karbantartásokon és a fejlesztéseken fogják megspórolni."...

Hát persze, mert eddig a szolgáltatók a profitjukat erre fordították. :-) Á dehogy osztalékra, hová gondolunk kérem! :-)

üdv.:Kádár népe

2013. dec. 29. 13:24
 15/25 Joe Makepeace ***** válasza:
6%

Az 5-ös válaszoló a "második" 2010 óta mostanáig aki ezt nyilvánosan elismerte (az "első" is a közelmúltban volt)...

" Megszabadítottak a devizahitelemtől"

Majd nézd meg 2 év múlva, milyen jól jártál, amikor még a forintalapú kamatjait fizeted mindég, és még a törlesztésedből egy deka sem ment le. Ebbe is jól beleugratták az embereket! Jelenleg az állam (ha lenne olyan, de csak ország van), a legfőbb uzsorás.

"Árfolyamgát". Jó "poén"...

2013. dec. 29. 13:54
 16/25 anonim ***** válasza:
23%
Azért szavazok rájuk, mert szeretem a cirkuszt és ennyi tehetséges bohócot már rég láttam.
2013. dec. 29. 14:00
 17/25 anonim ***** válasza:
36%
11-es te be veszed ezt az ócska dumát? Gyere el felénk nézd meg a villanyoszlopokat némelyiket a szentlélek tartja össze. Csak besöprik a profitot aszt csá.
2013. dec. 29. 14:28
 18/25 anonim ***** válasza:
81%

Joe Makepeace

6-osvagyok. Ki mondta,hogy az árfolyamgáttal szabadítottak meg a devizahitelemtől?

180ft-os átváltás lehetőségével éltem, és forint alapú hitel kiváltottam a devizát.

A jegybanki alapkamat csökkentéssel a törlesztőm 30%-al, a tőketartozásom közel 50%-al! csökkent.

Miközben az alapkamat csökkentésre a korábbi kormány azt vizionálta, hogy a gazdaság összeomlik, nem omlott. :-)

A devizahitelekre pedig Bajnai a következőt mondta : -Sajnos nincs mit tenni, ki kell fizetni.-

Hát köszönöm kedves baloldal, nem kérünk belőled!

2013. dec. 29. 14:51
 19/25 anonim ***** válasza:
53%
Nagytőkés milliárdos: B*zdmeg, az átlag ember meg gürizik nyolcvanöt-ezer forintért.
2013. dec. 29. 15:07
 20/25 anonim ***** válasza:

Rezsicsökkentés?

Végén még a Dégáz fizet nekünk! Ha-ha!

Egyébként a rezsicsökkenés óta 3 fokkal hidegebb van a házban, ugyanarra fokozatra kapcsolva..

Nem tudom kire szavazzak, mert ha nem szavazok, azt jelenti, hogy elégedett vagyok a jelenlegi kormánnyal. Pedig ez nincs így.

Az Együttre szavazok, barátkozok a gondolattal, de csak azért, hogy a Fidesz bukjon!

2013. dec. 31. 13:22
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!