Te miért fogsz a Fidesz-re szavazni?
11-es..."a "rezsicsökkentést" a szolgáltatók majd a karbantartásokon és a fejlesztéseken fogják megspórolni."...
Hát persze, mert eddig a szolgáltatók a profitjukat erre fordították. :-) Á dehogy osztalékra, hová gondolunk kérem! :-)
üdv.:Kádár népe
Az 5-ös válaszoló a "második" 2010 óta mostanáig aki ezt nyilvánosan elismerte (az "első" is a közelmúltban volt)...
" Megszabadítottak a devizahitelemtől"
Majd nézd meg 2 év múlva, milyen jól jártál, amikor még a forintalapú kamatjait fizeted mindég, és még a törlesztésedből egy deka sem ment le. Ebbe is jól beleugratták az embereket! Jelenleg az állam (ha lenne olyan, de csak ország van), a legfőbb uzsorás.
"Árfolyamgát". Jó "poén"...
Joe Makepeace
6-osvagyok. Ki mondta,hogy az árfolyamgáttal szabadítottak meg a devizahitelemtől?
180ft-os átváltás lehetőségével éltem, és forint alapú hitel kiváltottam a devizát.
A jegybanki alapkamat csökkentéssel a törlesztőm 30%-al, a tőketartozásom közel 50%-al! csökkent.
Miközben az alapkamat csökkentésre a korábbi kormány azt vizionálta, hogy a gazdaság összeomlik, nem omlott. :-)
A devizahitelekre pedig Bajnai a következőt mondta : -Sajnos nincs mit tenni, ki kell fizetni.-
Hát köszönöm kedves baloldal, nem kérünk belőled!
Rezsicsökkentés?
Végén még a Dégáz fizet nekünk! Ha-ha!
Egyébként a rezsicsökkenés óta 3 fokkal hidegebb van a házban, ugyanarra fokozatra kapcsolva..
Nem tudom kire szavazzak, mert ha nem szavazok, azt jelenti, hogy elégedett vagyok a jelenlegi kormánnyal. Pedig ez nincs így.
Az Együttre szavazok, barátkozok a gondolattal, de csak azért, hogy a Fidesz bukjon!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!