Kezdőoldal » Politika » Pártok, kormányzás » Te miért fogsz a Fidesz-re...

Te miért fogsz a Fidesz-re szavazni?

Figyelt kérdés
Kíváncsi vagyok, hogy az ország nagy része -a felmérések szerint legalábbis-, még mindig rájuk fog szavazni. Nem vitatopicot szeretnék nyitni, és nem vagyok politikai aktivista sem csak az okokra vagyok kíváncsi, hogy Te miért fogsz rájuk szavazni!?

2013. dec. 29. 10:02
1 2 3
 1/25 II.Dartheon ***** válasza:
52%
nem fogok.
2013. dec. 29. 10:04
 2/25 anonim ***** válasza:
40%

Nem ismered a Fidesz szavazók többségének a lelkivilágát. Az egyik fele nem fogja megmondani, a másik fele nem is tudja. Ő csak megy a csillag után, mert azt mondák neki, ez helyes.

De a mai légkörben nem ez az a hely, ahol objektív és valós válaszok várhatók. Persze válaszok lesznek.

2013. dec. 29. 10:08
 3/25 anonim ***** válasza:
37%
Én ezelőtt sem rájuk szavaztam, és most sem rájuk fogok.
2013. dec. 29. 10:10
 4/25 anonim ***** válasza:
48%

1, Azért mert a fidesz alatt nőtt a fizetésem.

2, A fidesz alatt csökkent az adóm.

3, jobban élek, mint 24 éve.

4, Az érdekeim érvényesülnek.

Kovács József

nagytőkés milliárdos

2013. dec. 29. 10:13
 5/25 anonim ***** válasza:
61%

Én 2010-ben rájuk szavaztam de belátom hiba volt!

A gond az hogy 2010 óta sok minden megváltozott.

Az életem onnantól ment le a mélybe, gyakorlatilag 2011 közepe tájékán kerültem padlóra, gyakorlatilag annak örültem hogy úgy ahogy megélhetek, mert oké előtte való 2-3 év sem volt valami fényes de ahhoz képest jobban elvoltam.

Ez egy örök hiba volt. Igaz most 1 éve viszonylag talpra álltam minden téren, és jobb is lett a helyzet. De ettől függetlenül NEM fogok szavazni a Fideszre.

2010 ben reménykedtem abba hogy jön a nagy változás kétségbe voltam esve mert folyamatosan értek a csapások mindenhonnan stb...

Amit most a Fidesz művel az csak látszat, de valójában ha belegondolok semmivel nem jutottam előrébb.

A közbiztonság csak rosszabb lett, ha az országos dolgokat nézzük csak, mindenhol csak az agymosás megy már de ha picit is megnézzük a környezetünkben élőket hogy ki hová süllyedt az már kész katasztrófa.

Én nem fogok regényt írni erről, nem is akarok, de tény hogy nekem itt lett elegem.......

Munkahelyek alig alig, legtöbb munkanélküli ismerősöm suliba jár meg minden az is csak azért hogy jobb legyen a statisztika de nem jobb mert alig kapnak valamit!!! Az embereknek kevesebb pénzük van, hiába a rezsicsökkentés az a pénz amit megspórolnak másra megy el mert közben az árak növekednek tehát azt a pénzt ugyanúgy elköltik és nem marad meg nekik hogy költhessenek picit másra...

Nem jó ez így ami most megy, változtatni kell, én nem mondom senkinek hogy ne szavazzon erre meg szavazzon arra mert én nem szólok bele senki döntésébe.

Csak azért ha elmegy szavazni az ember nem árt jól átgondolni a döntést.

2013. dec. 29. 10:25
 6/25 anonim ***** válasza:
45%

1. Megszabadítottak a devizahitelemtől.

2. Egykulcsos adóval nőtt a fizetésem.

3. Csökkentették a rezsimet.

4. Csökkentették a jegybanki alapkamatot.

5. Úgy érzem, jobban képviselnek engem.

6. Szeretem a határozottságot.

Legutóbb nem a Fideszre szavaztam, hiba volt.

2013. dec. 29. 10:36
 7/25 intrepid ***** válasza:
24%
Miből gondolod, arra akarok szavazni?
2013. dec. 29. 10:39
 8/25 anonim ***** válasza:
36%

Eddig sem, és ezután sem fogok rájuk szavazni. Igaz, nem is vagyok milliomos,l akiknek kedveznek.

A rezsicsökkentés csak egy kamu. Inkább az élelmiszerek ÁFÁ-ját csökkentenék, annak lenne értelme.

2013. dec. 29. 10:40
 9/25 anonim ***** válasza:
65%
Aztán miért lenne kamu?? Ez teljesen mérhető tény. 1000x jobban kormányoznak mint az ex-komcsi ballib bagázs.
2013. dec. 29. 10:56
 10/25 anonim ***** válasza:
45%
Érdekes hogy egy válasz jött ami a kérdésre válaszol #6, de az lett lepontozva...
2013. dec. 29. 10:58
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!