Ugye a Fidesz szerint is jól kezeli a kormány a cigánykérdést?
A Fidesz állandóan azt szajkózza, hogy a kormány ...val kudarcot vallott, a kormány ... kérdésben csődöt mondott, a kormány nem legitim stb.
De a cigánykérdéssel kapcsolatban sohasem bírálja a kormányt. Tehát a Fidesz szerint jól kezeli a kormány a cigánykérdést?
,,Szerintem az a baj a Magyarok azt szajkozzák hogy a cigányok nem akkarnak dolgozni mert a cigányok csak lopni és csalni akarnak. De nem minden cigány,egyforma.A társadalom teljesen''
Nekem is van 3 rendes cigány ismerősöm tényleg kedvelem öket nincs velük semmibaj. Hidd csak el ,hogy a cigányokkal rengeted probléma van nem igaz ,hogy mi nem hagyjuk öket érvényesulni ez nevetséges soha nem láttam olyat ,hogy valakit kiközösitettek volna csak azért mert cigány.Viszont sokx láttam olyat hogy valakit csak azér megvertek mert magyar tényleg terrorizálják a magyarokat sajnos ez igy van ez tény. Lehet ,hogy nem a rózsadombon de meny el K2be vagy szegedre Blahán mászkálj kicsit 1edul este vagy szalj fel éjszakaira.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!