Kezdőoldal » Politika » Pártok, kormányzás » Miért nem beszélnek a készülő...

Miért nem beszélnek a készülő világunióról?

Figyelt kérdés
Miért titkolja a világ vezető elitje, hogy világuniót készül létrehozni? Miért nem lehet erről nyilvánosan beszélni? Ha egyszer az Európai Unió is a közbeszéd része, már vitetkoznak a felálló Eurázsiai Unió érdekeiről is. Miért nem beszél senki a távolabbi tervről, a majdani egységes világunióról vagy világállamról?

2013. dec. 14. 11:23
1 2
 11/12 huzoro ***** válasza:

Ha vitát akartál indítani, -nem sikerült.

A másik verzióm szerint, -7 éves lehetsz.

2014. jan. 2. 14:24
 12/12 anonim válasza:
Szerintem nem hülyeség amit a kérdező mond. Csak úgy 200 évet előre libbent az időben. Szerintem van realitása egy eurázsiai uniónak és gazdaságilag nem is lenne rossz. De mondjuk amerikának egy III. VH se lenne rossz gazdaságilag... Szerintem amúgy említett kettő esemény fér bele a reális elkövetkezendő 30-50 évbe. Na mehet a vita
2014. jan. 3. 02:14
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!