Kezdőoldal » Politika » Pártok, kormányzás » Nem lehetne elgondolkozni a...

Nem lehetne elgondolkozni a Jobbik betiltásán is?

Figyelt kérdés

Most, hogy a strasbourgi bíróság másodfokon is jogszerűnek tartotta a Magyar Gárda feloszlatását, miért nem merül fel a gárda anyaszervezetének, azaz a Jobbiknak a feloszlatása? Ugyanazt a a rasszista, gyűlölködő, megfélemlítő eszmerendszert képviselik és érvényesítik a gyakorlatban, és a különböző gárdák a feloszlatás ellenére ma is a Jobbik rendezvényein díszletként vagy rendezvénybiztosítóként ott vannak.

[link]

2013. dec. 10. 18:12
1 2 3
 1/29 anonim ***** válasza:
74%

gondolkodni lehet bármin bármikor

a párt betiltása nem állja meg a helyét

2013. dec. 10. 18:17
 2/29 anonim ***** válasza:
81%

Egy pártot betilthatsz, de egy eszmerendszert sosem.

Újraalakulnának újra, meg újra más néven.

A cigányokat meg rendre kell utasítani.Nem otthon vannak.

Ha nem tetszik el lehet menni, ez Magyarország.

2013. dec. 10. 18:18
 3/29 anonim ***** válasza:
100%

ma betiltod

de holnap a betiltás miatti felháborodás miatt

háromszor akkora új párt jön létre

tehát bukó

2013. dec. 10. 18:22
 4/29 anonim ***** válasza:
89%

Pontosan egy ilyen betiltással mártírt csinálnál belőlük, hisz ez őket igazolná.

Ezzel magyaráznák, hogy magyarellenes az a stassburgi bíróság....stb

2013. dec. 10. 18:24
 5/29 anonim ***** válasza:
34%

Egy eszmét nem lehet, betiltani, sőt erősíti is minden egyes korlátozás. A Gárda ügye már a feloszlatás helybenhagyása nélkül is tárgytalan volt a dolog, hisz több marginális csoportra bomlott, ami után a kutya sem ugat.

Tombolják ki magukat, ha ez a vágyuk, amíg nem tesznek semmi látványosan törvénysértőt, nyugodtan szajkózzák a véleményüket.

2013. dec. 10. 18:28
 6/29 anonim ***** válasza:
55%
Nem és nem is kell, pont azért amit már előttem leírták. Ez kb. olyan lenne mint az az eset amikor kimentek sokan a román magyar meccsre Romániába és randalíroztak egyet. Ugye belőlük is mártír lett, pedig törvényt sértettek. Mégis sokan azt mondták, hogy ők a magyarokért mentek, a hazánkat képviselték stb. stb. Akiknek csak erre képes az agya ....
2013. dec. 10. 18:38
 7/29 anonim ***** válasza:
52%
Én inkább anyád betiltásán gondolkoznék el.
2013. dec. 10. 18:47
 8/29 anonim ***** válasza:
46%
Nem kell betiltani a Jobbikot. Csak a szájuk nagy, néha odamondogatnak, tesznek egy-két "nem mondjuk ki, de tudjátok, mire gondolunk" utalást, aztán düllesztik a mellüket, hogy most aztán jól megmondták mindenkinek. A népnek pedig igénye van rá. Amíg csak ilyen nagyszájú operetthuszárok, nem kell őket bántani, nem sok vizet zavarnak. Utcai balhékat már rég nem kezdeményeznek, akkor meg minek reklámot csinálni nekik a betiltással?
2013. dec. 10. 18:48
 9/29 A kérdező kommentje:
A 7. kivételével köszönöm a válaszokat, eléggé meggyőzőek. Nem tudom, ki adta a sok nullás értékelést, én hasznost nyomtam mindegyikre.
2013. dec. 10. 19:27
 10/29 anonim ***** válasza:
90%

Csak egy észrevétel.

Facebook: Orbán mennyien liekolják, és nézd meg Vonát. Meg fogsz lepődni, mennyire közel vannak egymáshoz. Így jövőre szerintem bőven 2. lesz a jobbik.

2013. dec. 10. 19:48
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!