Jó miniszterelnök Bajnai?
Mi a jó miniszterelnök definíciója? Vagy: mi a "jó" definíciója (kinek a számára fontos, hogy jó legyen, mely érdek szerint?)
Mi a döntési jogköre (hatásköre), felelőssége, azaz mely jó/rossz dolgokat lehet kizárólag neki tulajdonítani?
Ha ezeket tisztázod a kérdésed mellé, rögtön fel lehet írni a pozitívumokat, negatívumokat, majd a kettőből mérlegelni.
Közületek valaki szavazott rá? Nem? Érdekes én sem. Kis demokrata hazánkban az MSzP-s politikusok úgy adogatják egymásnak a miniszterelnöki pozíciót, mint cigány tolvajbanda a lopott pénztárcát.
Erősödött a forint? Hát ez aligha bajnai büszkesége.
Felmerült a neve és máris sokan ellenezték? Talán nem véletlenül. A bajnai nevű privatizáció-csaló libatolvajnak már az előtt is kétes üzelmei voltak. Egy valódi demokráciában fel sem merült volna a neve, mert egy valódi demokráciában régen börtönkoszton senyvedne.
És ez bizony nem túlzás. Lehet utánanézni tevékenykedésének a neten. A gugli a barátunk ugye...
Kedvs Utolsó!
Nem az a kérdés hogy jó ember volt -e Bajnai mielőtt megválasztották? illetve Demokrácia van-e magyarországon:))
Bajnai sztem viszonylag jó (viszonylag!)... a válságot jól kezeli/kezelte bár ennek a hatásait majd később érzékeljük amit meg már sokan tévesen az akkor hatalmon lévő kormánynak irnak fel.. de róma se egy nap alatt épült.. és az IMF és az EU is megmondta h magyarország jól kezeli a válságot.. szal ebböl lehet arra következtetni h viszonylag jó miniszterelnök bajnai...
"Közületek valaki szavazott rá? Nem? Érdekes én sem."
Nos, nem tudom te hol élsz, de Magyarországon nem választunk miniszterelnököt. Csak pártot, aki aztán jelöli azt. Szóval akkor sem lenne Bajnai illegitim (a kedvenc szóhasználattal élve), ha ő lenne a kilencszázhuszonharmadik miniszterelnök ebben a ciklusban.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!