Gyurcsány embere, az IMF embere, a multi lobbi embere, kinek jó, kinek nem!
2009. nov. 22. 18:08
3/16 anonim válasza:
Jobb mint akik eddig voltak.
2009. nov. 22. 18:08
4/16 anonim válasza:
Piros az ég?
(gyengébbek kedvéért válszolj rá,és ott a válasz)
2009. nov. 22. 18:13
5/16 anonim válasza:
Nem tudom, feltűnt-e nektek, mióta ő a miniszterelnök, a Forint több 10%-ot javított.
2009. nov. 22. 18:17
6/16 anonim válasza:
Mlliárdos libatolvaj vörös majom
2009. nov. 22. 18:21
7/16 anonim válasza:
A rendszerváltás óta a legjobb Miniszterelnök,nyíltan beszél és azt teszi amit már 20 évvel ezelőtt meg kellett volna lépni.Én szeretném ha Ő maradna 2010 után is.
2009. nov. 22. 18:26
8/16 anonim válasza:
Bajnaival csak egy gond van: nem ő van 2002 óta a kormány élén. Ha azóta mellébeszélés helyett egy következetes reformpolitikát folytatna a kormány, most nem tartanánk itt. Miniszterelnöki pozícióban ilyen közgazdász szakemberre van szükség, aki keveset beszél és helyette teszi a dolgát.
2009. nov. 22. 18:53
9/16 bumbi02 válasza:
Nem tudom, feltűnt-e nektek, mióta ő a miniszterelnök, a Forint több 10%-ot javított.
ez igaz, csak sok beszükült ember csak addig képes ellátni h "libajnai takaroggy".. még csak a neve került fel h lehet h ő lesz már szidták... és tleg erősödött a forint..
sztem egy válsághelyzetben nem is lehet mást csinálni mint megszoritani.. (bár szorithatná a gazdagabbik réteget) de lényegében amennyire én látom nem rossz
2009. nov. 22. 20:14
10/16 anonim válasza:
És ha 300Ft/€ lesz akkor elromlik?
Bajnai valójában nem sok mindent tehet a Ft érdekében, és a megszorításnak semmi értelme.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!