Hol lehet Orbán Viktoros WC papírt venni?
:D ezen jót röhögtem! :D
Szerintem ha van egy kis kézügyességed, megcsinálhatod magad is. Krumpliból csinálj orbánfejű nyomdát, és nyomdázz végig egy üres wc papírtekercset.
WC-papírról nem tudok, de lábtörlőt árulnak politikusok arcképeivel. A legtöbb az Orbánt és Gyurcsányt ábrázolókból fogyott.
Szlovákok is kaptak a példát, ők már nagyüzemben gyártják a Fico-sakat.
Nem csináltam, de ha nagyon kéne és nem árulnak, akkor nyomdázva gyártanék.
Először is kellene egy fotó Orbánról, amin jól látszanak a tipikus vonásai. És hát a fotót kellene valami szerkesztőprogrammal úgy leegyszerűsíteni, hogy csak egy fekete-fehér néhány vonásszerű valamiből álló kép maradjon. A fejforma, meg tényleg a legjellemzőbb vonásai. Ezt én nem tudnám magam megcsinálni, mert nem értek a fotószerkesztéshez, de mások nagyon, szóval segítség kellene...
Ha megvan a stilizált Orbán-fej, akkor kinyomtatnám úgy kb. 6*8 centis nagyságban.
Majd keresnék egy bazinagy krumplit, félbevágnám, de ügyesen, hogy teljesen egyenletes legyen a vágás.
És miután megszárítgattam kissé a krumplit, átmásolnám a képet a krumplira. Majd éles hegyes késsel kivágnám a felesleges részeket, hogy nyomda legyen belőle...
Utána tintás párnába mártva végignyomdáznám a guriga wcpapírt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!