Kezdőoldal » Politika » Pártok, kormányzás » Miben teljesít Magyarország...

Miben teljesít Magyarország jobban?

Figyelt kérdés
Ne statisztikai adatokat másoljatok be légyszi, mert azokat én is szoktam nézegetni, hanem magyarázatokat kérek, mert én nem látom a jobb teljesítményt.
2013. nov. 24. 08:29
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
90%
Abban, hogy a gazdagok még gazdagabbak, a szegények még szegényebbek. De sajnos az utóbbiakból van több.
2013. nov. 24. 08:34
 2/16 Nemko77 ***** válasza:
89%
Propagandában
2013. nov. 24. 08:39
 3/16 anonim ***** válasza:
88%
Talán rabszolgatartásban. Az új közmunkaprogramok megfosztják az embereket legalapvetőbb jogaiktól is.
2013. nov. 24. 08:46
 4/16 anonim ***** válasza:
13%

mindenben! ha a kommunisták maradtak volna hatalomon 2010-ben már felvettek volna sok milliárd eurós imf-hitelt, kétszeressére nőtt volna az államadósság és minden kölföldi kézben lenne, eladták volna az országot!

de ez nem történt meg, magunk is fent tudjuk tartani az országot még ha nem is tökéletesen, de nincs szükség más "mentőövére". az Orbán komrány visszaszerezte Magyarország függetlenségét!

2013. nov. 24. 09:25
 5/16 A kérdező kommentje:
kifejtenéd, hogy mi az hogy mindenben?
2013. nov. 24. 09:29
 6/16 anonim ***** válasza:
25%

Mihez képest jobban?

Szerintem ők úgy értik, hogy ahhoz képest amit a baloldal tett a válság és a választás között. Annál tényleg sokkal jobban teljesített a fidesz.

A baloldalnál ez a több miniszterelnök csere és szakértői kormány stb maszlag eléggé negatívan hatott a kormányzásukra is. A válsággal (pontosabban a rosszul kezelésével) meg tökéletesen megbuktak.

Ha nincs az amerikaik miatti válság akkor lehetne csak összehasonlítani a 2 időszakot. Bár az öszödi dumaest miatt amúgy is megbuktak volna.

2013. nov. 24. 09:34
 7/16 anonim ***** válasza:
2%
a mindenben azt jelenti, hogy minden gazdasági, pénzügyi mutató jobb, mint libajnai ideje alatt!
2013. nov. 24. 09:38
 8/16 A kérdező kommentje:

Olvastam gazdasági szakértők véleményét és azt mondják, hogy nem a régión belül kell értelmezni, hanem a görögökhöz és a Balti országokhoz képest teljesít jobban, mert itt nem alakult ki politikai káosz és először külső, majd később anélkül stabilizálták a helyzetet Magyarországon, de ennyi!

Gazdasági szempontból viszont semmilyen szinten nem teljesít jobban az ország, sőt egyre rosszabbul, igaz, hogy alacsonyabb az infláció és van valamilyen árstabilitás, de egyébként ezt nem tudjuk gazdasági növekedésre és új munkahelyekre váltani. Márpedig ez a legfontosabb, hogy minél több embernek legyen, minél több jövedelmet adó munkája és így minél inkább nőjön Magyarországon a jólét, mert az indítja be a gazdaság motorját.

2013. nov. 24. 09:46
 9/16 anonim ***** válasza:
96%

Semmivel. A sok Fideszes bedől a kormánypropagandának!

Igaz, nem vesz fel a Fidesz IMF hitelt, de sokkal nagyobb mértékben ad el dollárkötvényt. Ez drágább is és éppen úgy növeli az államadósságot, mint az IMF-hitel. A baj, hogy ezt a pénzt nem a gazdaság élénkítésére használják fel, hanem felesleges kiadásokra: stadionépítés, új történelmet kutató intézetre, felcsúti vasútra stb. A gazdaság állapota pedig egyre romlik.

Igaz, ezt azok nem érzik, akiknek kedvez az egykulcsos adó.

2013. nov. 24. 10:23
 10/16 anonim ***** válasza:
69%
Első vagyok. Nem is mondtam hülyeséget. Tessék: [link]
2013. nov. 24. 10:42
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!