Mondjátok már meg nekünk munkásoknak miért nincs pártja? Miért nincs senki aki szót emelne értünk a parlamentben?
Az nem túl kifizetődő.
Én meg azon gondolkodtam ma, hogy miért mindig csak a fityeszesekről lehet hallani, mikor koalíicóban vannak a kdnp-vel.
De valahogy nem rémlik, hogy hallanám, hogy a kdnp-s xy ezt és ezt monda.
azok az idők elmúltak, hogy MSZMP meg hasonlók
most jobboldal van ők pedig tesznek a munkásokra csak a nemzeti érzelem így meg úgy
elfelejtik, hogy a munkások kezében van az ország jövője...
"azok az idők elmúltak, hogy MSZMP meg hasonlók
most jobboldal van ők pedig tesznek a munkásokra csak a nemzeti érzelem így meg úgy
elfelejtik, hogy a munkások kezében van az ország jövője..."
Én csak azt nem értem, hogy mégis mitől lenne nemzeti egy olyan párt, aminek nem fontosak a munkások és az ország jövője...
" A nép a végzet arra ítélt állata, mely minden rendnek malmán húzni fog, mert arra van ítélve."
Madách: "Az ember tragédiája"
(Javasolnám elolvasni az egészet, kicsit tisztulna a kép!)
Különben is, emberek nagy csoportjának nem lehet jót tenni.
Ha valaki szétosztja a vagyonát azt mondják rá, hogy hülye,ha pedig begyűjt magának,azt,hogy tolvaj.
Nem pártokra van itt szükség, hanem tisztességre,empatikus viselkedésre,megértésre a másik ember iránt.
Ha a cigányoknak pártjuk van, miért nem szól az elnökük/vajdájuk,hogy mirelit csirkéért és vekkeróráért nem kellene agyonverni senkit?
Ennyit érnek a pártok?
most az Isten sem fogja rólam lemosni, hogy nem vagyok kommunista, de szerintetek a kommunizmus, hogyan tudott akkora méreteket ölteni, amekkorát?
megfogta azt a réteget (munkásokat), akikből a legtöbb volt az országban
persze ugyanúgy a husosfazék volt a cél, de ezzel tudtak nagy támogatottságot szerezni
jobboldali párttól ilyet ne nagyon várjatok
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!