Elképzelhető, hogy jövőre a Jobbik fogja megnyerni a választásokat?
Majdhogynem holtversenyben az Együtt 2014-el?
Csináltam egy kis statisztikát az itt adott más kérdésekre a válaszokból. Eddig holtversenyben ez a két párt a legszimpatikusabb az ide kommentelők körében,de a Jobbik az első eddig. Ha ekkora a népszerűsége,elképzelhető,hogy jövőre megnyerik a választást. Viszont az LMP a Jobbikkal sok kérdésben egyetért. Akkor az LMP miért nem örvend akkora népszerűségnek? Kerestem az LMP részletes programját is, amit 2014-től szeretnének,de nem találtam.
Szerintem hibás a statisztikád.
Akárhány kire szavaznál kérdést látok, mindig az mszp és társai-fidesz van többségbe.
"Szerintem meg amennyien elmennek szavazni,talán még a 10%-al is megnyerhetik"
-Év végén az osztály 90%-a meg fog bukni matekból!
-Haha! Nem is vagyunk annyian...
"És az Együtt PM milyen gondolkodású párt?"
Szintén elég liberális.
A PM azaz LMP-ből kiszakadt csoport, akik besorakoztak Bajnai mögé.
Figyeld kicsit őket.Sírnak az iskolai szegregáció miatt, meg a hasonlók miatt...
kedves kérdező!
nem tartom valószínűnek, hogy a jobbik bármit is megnyerne jövőre, ők most a parlamentben maradásért küzdenek
bár a támogatottságuk stabilan 10%, de ha jönnek a választások akkor sokan fognak közülük a fideszre szavazni, hogy nehogy nyerjen a demokratikus összefogás, illetve sokan fognak a demokratákra szavazni, hogy nehogy a fidesz maradjon hatalmon
a liberális nem azt jelenti, hogy ha betörnek hozzád, akkor neked eltűnnek a jogaid és csak a betörőnek lesznek jogai
a liberalizmus lényege a jogállamiság, a jog uralkodik, és nem a hatalom
az együtt nem liberális párt, nem is tudna az lenni
az együtt ugyanis csak arra jött létre, hogy orbán viktor leváltsák, és meghaladják az egész 1990 és 2014 közti korszakot
ehhez összeállítottak egy nagyjából centrális programot, vagyis vannak benne bal, jobb, lib, és zöld elemek is
ennek fő elemei: igazságos adórendszer, adóalkotmány, széleskörű társadalmi munkával készült alkotmány, cigányság integrálása, egészségügyi reform, oktatási reform, az exodus megállítása és visszafordítása, a fideszmaffia és a korrupció felszámolása, és a gazdaság fenntartható beindítása
ha ezt megcsinálják, akkor valószínűleg fel is oszlanak, mert annyira más gondolkodású szervezetkből állt össze csak erre az egy feladatra
a pm az egy zöld párt, ahogy az lmp is az, egyik se liberális
a választások megnyerésére, és ennek a programnak a végrehajtására léptek szövetségre az mszp-vel, ami nem azt jelenti, hogy összeolvadtak, hanem ilyen az ellenségem ellensége típusú együttműködés ez, kb. mint anno churchill és sztálin hitler ellen
"társult" még hozzájuk a MOMA is, aki szerintem egy klasszikus konzervatív jobboldali párt, ő a szavazóit arra kérte, hogy az együtt-pm-re szavazzon orbán maffia megdöntése érdekében
én személy szerint úgy gondolom, hogy a haza egyértelmű érdeke, hogy minél többet szavazzanak az együtt-pm-re
így el lehet küldeni az orbánmaffiát, és lent lehet tartani az mszp-t, így meghaladható az egész 1990-2014, vagyis nem csak az, hogy fidesz vagy mszp, hanem egy új korszak indulhatna végre Magyarországon
még a jobbiknak is ez az érdeke, mert így csak felmorzsolódik
aki meg akarja haladni ezt a hideg polgárháborút, az menjen és szavazzon az együtt-pm-re
aki nem ezt teszi, az a maffiát tartja hatalmon
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!