Kezdőoldal » Politika » Pártok, kormányzás » Miért jó a kommunizmus?

Miért jó a kommunizmus?

Figyelt kérdés
Miért jó a kommunista kormányzás általában ? És hogy hogy még mindig vannak emberek akik hisznek benne és a demokráciában nem ? Kiváncsi vagyok ki mit gondol.
2013. nov. 5. 18:45
 1/9 anonim ***** válasza:
62%
Épeszű ember nem mondja azt hogy jó, legalább is az eddig gyakorlati megvalósításaira biztos nem.
2013. nov. 5. 18:48
 2/9 anonim ***** válasza:
10%
Mert az egyetlen fenntartható és élhető rendszer.
2013. nov. 5. 18:49
 3/9 anonim ***** válasza:
16%
Annyira jó, mint a többi rendszer.
2013. nov. 5. 18:52
 4/9 anonim ***** válasza:
61%
Egyféle embernek jó a kommunizmus! Mégpedig olyannak, akinek mindössze annyi az igénye, hogy legyen egy 8 órás munkahelyem, meg meglegyen a napi 2-3 sör vagy fröccs, meg tudjon fusizni. Na, az ilyenek kívánják a kommunizmust. Aki szeret kikapcsolódni, megismerni a világ dolgait, tanulni akar, annak nem az a világ a jó!
2013. nov. 5. 19:02
 5/9 anonim ***** válasza:
79%
A kommunizmus az egy megvalósíthatatlan utópia (és a legtöbb ittlévőnek fogalma sincs a mibenlétéről), és a kommunisztikus társadalmak egyáltalán nem demokrácia ellenesek.
2013. nov. 5. 19:09
 6/9 anonim ***** válasza:
A lusta faszverő energiavámpíroknak mindig be fog jönni az,ha csak okoskodni kell!
2013. nov. 5. 23:16
 7/9 anonim ***** válasza:
40%

Mert abban mindenki egyenlő lenne.

Nem lennének f-szverő millárdosok,akik mások bőrén élve élveznék az életet.

2014. júl. 10. 23:10
 8/9 anonim ***** válasza:
0%
Gondolj bele te nem szeretnél egy egyenlőbb, testvéri, demokratikus, szabad államban élni. De szerintem ez nem ide való olvasd el a kommunista kiáltányt és eldöntöd hogy egyet értesz-e vele.
2019. nov. 23. 19:45
 9/9 anonim ***** válasza:
66%

Szerintem tökéletes az, hogy van társadalmi potenciál, és az emberek nem egyenlőek.

Igaz, az én szüleim elég nagy vagyonnal rendelkeznek, viszont azért mert saját vállalkozásuk van, ezt pedig tanulással tudták megvalósítani.

Azok a proletár suttyók akik pedig a kommunizmust kívánják, általában semmire sem vitték és kőbuták, emellett szegények is, ami pedig nagyon is helyes így.

Remélem hogy az emberiség történelmének során soha többé nem lesz kommunizmus, és társadalmi egyenlőség sem, és ez a teljesen idiotisztikus társadalmi utópia az idő homályába fog veszni nemsokára.

2022. márc. 16. 19:36

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!