Kezdőoldal » Politika » Pártok, kormányzás » Jobbikosok! Csinálnék egy...

Jobbikosok! Csinálnék egy statisztikát pusztán kíváncsiságból. Válaszolnátok néhány egyszerű kérdésre?

Figyelt kérdés

Nem támadás, én is jobbikos vagyok, csupán szeretném összehasonlítani az általam tapasztaltakat az itt leírtakkal... kérdések:

Hány éves vagy?

Mi a végzettséged?

Havi kereseted?

Vallási hovatartozásod?

Politizálzál e korábban is?

Mi a legfőbb ok, amiért a jobbikot választottad?

remélem kérdéseim nem sértenek senkit

2009. nov. 15. 17:53
1 2 3
 21/30 anonim ***** válasza:
74%

19/F

érettségi most egyetemen vagyok

nincs

evangélikus

barátokkal

cionizmus(ezért lehet h tiltanak):)

2009. nov. 17. 23:46
 22/30 anonim válasza:
36%
35
2009. nov. 21. 21:20
 23/30 anonim válasza:
74%

35

Egyetem

260

Keresztény

Igen

Éhezés

2009. nov. 21. 21:22
 24/30 anonim ***** válasza:
65%

17 éves fiú

eddig 8 általános

0

görög katolikus

nem

mert tetszenek, amiket ígérnek. tetszik, hogy egy párt az ország legnagyobb népét veszi a szárnyai alá, és nem a kisebbséget.

2009. nov. 24. 15:49
 25/30 anonim ***** válasza:
68%

27

főiskola

nettó 110 000 Ft

római-katolikus

nem

[link]

2009. nov. 25. 14:27
 26/30 anonim ***** válasza:
72%

Hány éves vagy? 22

Mi a végzettséged? Érettségi

Havi kereseted? 80,000

Vallási hovatartozásod? Ateista

Politizálzál e korábban is? Igen

Mi a legfőbb ok, amiért a jobbikot választottad? Amatőrök még a lopásban

2009. nov. 30. 17:42
 27/30 anonim ***** válasza:
68%

19/F

Érettségi+szakma, most egyetemre járok

Változó. Diákmunka+ösztöndíj 0-50000Ft között

Római katolikus

Ha lehet úgy nevezni...

A többi pártnak már volt esélye, mégsem tett semmit. Az életszínvonal esik, a bűnözés nő. Másban nem bízom.

2010. jan. 23. 00:29
 28/30 anonim válasza:
73%

16/F

gimnázium(folyamatban)

kereset:tudtommal nincs anyáméké a kassza (az a kevés ami van)

reformmátus

kb mióta eldurvult a cigány-magyar viszony és ezt képes voltam fel is fogni

Azért választottam, mert Magyarországon nem "csak" addig a bizonyos 40 évig volt kommunizmus. Az MSZMP később MSZP vitte tovább a kommunizmust és generációk hizlalták fel magukat az adófizetők pénzén(és még ez is kevés nekik) valamint az uniós támogatásokon. Semmiképp nem bal oldal. Jobb oldalon ott a FIDESZ és a Jobbik ami versenyképes. ha a fidesz győzne nem biztos hogy lenne annyi mersze felelősségre vonni ezeket a gazembereket. A jobbik programjában viszont ott van ez a pont és ez nekem nagyon szimpatikus, nem is beszélve a csendőrség felállításáról és a cigánykérdés megoldásáról, csak hogy a számomra legfontosabbakat említsem. Az unióbol ki kell lépnünk nekünk ez minden volt csak nem jó. (Példának okáért a szerencsi cukorgyárat nem azért kellett bezárni mert túl magas árat akartak kérni a gazdálkodók, hanem mert a drága jó unió azért adta a pénzt hogy felszámolják a gyárat. pedig Magyarországnak ott kéne lenni a mezőgazdasági termelés élén, cukorban ott is voltunk. kb ennyi ami most eszembe jutott, ha hibás adatot mondtam volna elnézést kérek javítsanak ki, de ne fikázzanak.

!Szebb Jövőt!

2010. febr. 11. 22:45
 29/30 anonim ***** válasza:
58%
Azért látom szorgalmasan bejárogatnak lepontozni az "érett gondolkodású" Fideszes, MSZP-s emberek. Magukat minősítik...
2010. febr. 12. 00:06
 30/30 anonim válasza:
29%

"Tehát gyerekek egyetemisták és fiatal értelmiségiek akik most estek ki az egyetemről amit a szüleik fizetek.

Hatalmas élettapasztalat amivel olyan magas lóról lehet beszélni. Tisztelet a kivételnek."

Most nem azért, de persze, hogy ez a korosztály válaszol, ugyanis az idős emberek többsége ha használja is a netet sztem csak fontos, sürgős dolgolkra keres rá, a középkorúaknak pedig nincs idejük a kérédseket olvasgatni, így persze, hogy a tizen-húszon évesek válaszat olvashatjuk általában.

Szóval te vagy egy marhára sok idővel rendelkező, ezen korosztálynál idősebb ember vagy(ezesetben találj jobb elfoglaltságot, mint a kérdezők/válaszolók f.ikázása) vagy te sem vagy idősebb náluk, akkor meg jobb, ha csöndben maradsz. Ugyanis nem a kérdésre válaszoltál.

Bocsi, én sem, de utálom az ilyen bunkókat, akik folyton beszólogatnak...

2010. aug. 13. 00:57
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!