Leírnátok, hogy számotokra milyen lenne egy ideális párt?
Erre nem lehet ilyen könnyen válaszolni!
Az nem elég, hogy mindenben ellentéte annak, amit a Fidesz csinál.
Inkább valamelyik nyugati ország pártjait kellene a magyar viszonyokhoz igazítani.
Egyetértek a harmadikkal.
Az LMP-ben nekem is tetszik, hogy környezettudatosak , jók az elképzeléseik az oktatás terén.
Hisz az fontos, hogy a diák élvezze is.Ne úgy, mint ma , hogy tuszkolni kell beléjük a tudást.
A Jobbikban viszont az a jó, hogy nacionalisták , hazafiak, fontos számukra a kultúra.Ami még jó,hogy "örököltek" pár baloldali tulajdonságot ,mint például a progresszív adózás támogatása az egykulcsos helyett...stb Sok dologban szükség van kicsit radikálisabb lépésekre.
3. vagyok
akkor nemcsak én gondolom úgy,amit leírtam,ennek örülök,ezek rendbetétele után jöhetnének a kisebb dolgok. :)
3.vagyok :
azért szerintem lényeges szempont nagyon,hogy mondjuk budapesti diákokat biológiaóra keretén belül kivinni egy tanyára,mert mondjuk pont a tehenekről tanulnak.. és szegény gyerek nemcsak könyvben fogja látni,hogy milyen a tehén patája,hanem megnézheti a saját szemével,és ezt egybekötni egy feleléssel,hogy mondjuk ott van előtte,rámutat a tanár,és felismeri a diák rögtön,és elmondja,így hatékonyabban sajátítja el amiről tanul.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!