Milyen ideális pártot képzelnél el a kormányban?
Ha azt a 2 opcíót kilőtted akkor kicsit off lesz.
Ilyen nem létezett nem létezik és nem is fog MO-n !!!
Még ha ilyennek is indulna egy csoda folytán valamely párt, előbb utóbb bele esne a körforgásba, rájönnek mennyi pénzt lehet lehúzni, onnantól a jónép le van pottyantva !
Olyat amelyik a szegény emberek helyett végre a gazdagokra szállna rá.
Olyat amelyik tudna és akarnak is munkahelyeket teremteni mindenkinek, és nem helyezné előtérbe a saját pártagokat és azok rokonait.
Valamint megfelelő közbiztonságot tudjon teremteni.
A jelenlegiek közül egyiket se, talán Bajnai volna közülük valamennyire értelmes, de amilyen háttéralkuk árán lehetne ezt megoldani ott bukna is az egész.
Alapvető elvárásaim kb ezek volnának:
átfogó korrupció-ellenes harc
konkrét tényekkel és számokkal alátámasztott kampányolás
törvényhozás az érintettekkel való egyeztetéssel
újra többkulcsos adó, cserébe töröljék el ezeket a az embert közvetetten károsító adónemeket
lehetőleg EU-reform párti
alapvetően egy hatékonyan szabályozott piacgazdaságra törekedjenek (ne engedjenek a végleteknek, maradjon minden a realitások talaján)
és elsősorban a hatékonyság és versenyképesség legyen a hosszútávú kitűzött cél.
"Én legszívesebben egy, a népét és hazáját szerető, erősketű diktátor kezébe adnám a hatalmat. Szépen beállna mindenki a sorba és tenné mindenki a dolgát.:D"
Kb. ez most is így van. Mindenki teszi a dolgát, csak éppen a vezetőség nem.
Magyarországon soha nem lesz ideális párt, mert ahhoz először is a lakosságnak kéne idealistának lennie. De mivel senkit nem érdekel őszintén az, hogy jól menjenek az országban a dolgok, ezért soha nem is fognak jól menni.
A legtöbb ember annyit akar, hogy neki személyesen menjenek jól a dolgai és akkor minden rendben is van. De ez a hozzáállás csak irgalmatlanul nagy korrupcióhoz vezet, mert mindenki a saját érdekeit lesi, a társadalom pedig le van ....-va.
-technokrata
-patrióta
-legyen egy olyan hódításvágya ,mint Izraelnek,hogy szerezzen magyar befolyást mindenütt
legfontosabb jellemzői ezek legyenek:
- virágoztassa fel a magyar gazdaságot, pl mezőgazdaságot
- támogassa a magyar termékek gyártását
- támogassa a magyar kultúrát
- ne szolgálja ki feltétel nélkül a nemzetközi érdekeket, de ne is utálja elvakultan a nyugati országokat
- legyen nyitott a nyugati újítások felé, persze csak az ésszerűség határán belül (például nem a melegházasságra gondolok)
- adjon munkát az olyan embernek, aki igazán dolgozni akar, aki meg nem akar dolgozni, de képes lenne rá, azt ne segélyezze
- minden tanulónak járjanak kedvezmények (pl. bérletnél, és nem csak főiskolásoknak, egyetemistáknak) (én egyetemista vagyok, de pl OKJ-soknak nem mindenkinek jár)
- érje el, hogy a fiatalok ne akarják véglegesen elhagyni az országot.
stb, stb, stb
szerintem nincs ilyen párt, és ha valaki ezt ígérné, úgysem sikerülne sajnos betartani.
"Én legszívesebben egy, a népét és hazáját szerető, erősketű diktátor kezébe adnám a hatalmat. Szépen beállna mindenki a sorba és tenné mindenki a dolgát.:D"
sajat gondolatok hijan... talan egy olyat is meg kene keresni, akinek nem negativ az iq-ja
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!