A jobbik volt már hatalmon?
Ha hatalomra kerül remélem hogy Magyarország elképesztő változáson fog keresztülmenni.
Csak értelmes válaszokat!
Köszönöm.
"a legtöbbet a Jobbik árt a hazának."
Aha egy olyan párt amelyik NEM LOP, NEM CSAL, NEM A ZSIDÓK HÁTSÓJÁT nyalja, NEM MUTYIZIK, hanem mondjuk ELSZÁMOLTAT, az aztán tényleg sokat árt!
Értelmesek vagytok! A Jobbik helyre rakná ne féljetek ezt a sok arrogáns beképzelt majmot akik narancsban és vörösben nácizgatnak de BECSÜLETESEN IRÁNYÍTANI na azt nem tudnak és nem is akarnak!!!!
Voltàl màr Albàniàba?
Mert én igen,és nem éheztem..
ÖK a semmiböl Euroval fizetnek a hàzaik nagytöbbsége mellett elbujhatnak a magyar polgàrok romba dölt hàzai,van szomszédi jo viszony meg csalàd is hogy függetlenek akarnak lenni meg jogos,és ti??Mit tesztek érte? nem ök az alja Mi.
Itt sokan elvàrjàk hogy a hatalom "tartsa" el hogy jo hatalom csak összefogàsbol születhet a csalàdnàl kezdödik?
Érdektelenségtöl,lustaàgtol,terrortol mégis mit vàrtok??
EU-Nem nektek adja a hasznot csak a kölcsönt,mi meg öljük egymàst!Bravo!
Igy tovàbb mig a nevünket is eltörlik a térképröl.
ha hatalomra kerül a Jobbik.
Elsosorban àtvesz egy Eladott "Orszàgot" tele adosàggal
Megnézi mi maradt az éhezö embereken kivül?
Nyugat nagyon fogja utàlni meg a jelenlegi kétharmad maradéka akik nem àllnak àt.Természetesen mindenki keresztbe tesz majd nekik nehogy tudjon csinàlni valamit,ami esetleg jobb lehet.
Mégis mit vàrnàtok töle Csodàt?A fenti feltételekkel?
40-év utàn tenni kéne mindenkinek végre valamit
Tiszta Szivvel nem csak a markokat tartani a juttatàsokért,segélyekért.
ismeritek a mondàst
Segits Magadon Isten is megsegit!
Akkor lehetne belöle egy jo vezetö,mert Ö az egyetlen szerintem aki elvböl tud NEMET mondani.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!