Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Mi lenne ha a jobbik lenne a...

Mi lenne ha a jobbik lenne a hatalmon szerintetek?

Figyelt kérdés
Mivel én nem vagyok otthon a politikában, ezért kérdezem.
2011. júl. 20. 16:17
1 2 3
 1/28 anonim ***** válasza:
67%
én fideszes vagyok/voltam, de elég sok hülyeséget csináltak, úgyhogy szavazásokor már valszleg a jobbikra szavaznék...
2011. júl. 20. 16:22
 2/28 anonim ***** válasza:
37%
hamarabb csődbe mennnénk mint Görögo. fog.
2011. júl. 20. 16:33
 3/28 anonim ***** válasza:
61%

Remélem meg fogjuk tudni 3 év múlva.

Lehet, hogy a zs idókat kib*sszák az országból, a beilleszkedni nem tudó cigányokat kényszermunkára ítélik, kilépünk mocskos EU-ból, mezőgazdaságilag teljesen önellátóak leszünk, az összes hazaáruló pénzlenyúló politikust teljes vagyonelkobzásra ítélik, ismét lesz csendőrség, a munka becsülete visszatér, megszűnnek a b*zifelvonulások, a felesleges jogvédő szervezetek (amneszti, tasz) megszűnnek, stb.

2011. júl. 20. 16:45
 4/28 anonim ***** válasza:
29%
Még belegondolni sem merek.
2011. júl. 20. 16:48
 5/28 anonim ***** válasza:
53%

Semmi nem lenne. Elcsendesednének, mert megéreznék a pénz szagát. :) Ez lenne.

Már most is érzik.... Emlékezz vissza. Választások előtt mekkora szájuk volt, hogy őőőők majd lerendezik a cigányokat, meg őőők majd így meg úgy..

Megválasztották őket, azóta csend van.. 3-400 fős falvakban hisztiznek havonta egyszer öten , aztán jónapot. :)

2011. júl. 20. 16:48
 6/28 anonim ***** válasza:
63%

"Semmi nem lenne. Elcsendesednének, mert megéreznék a pénz szagát. :) Ez lenne.

Már most is érzik.... Emlékezz vissza. Választások előtt mekkora szájuk volt, hogy őőőők majd lerendezik a cigányokat, meg őőők majd így meg úgy..

Megválasztották őket, azóta csend van.. 3-400 fős falvakban hisztiznek havonta egyszer öten , aztán jónapot. :)"

Azért azt ne felejtsd el, hogy a Fidesz uralkodik és ha egy fekete mellényes vagy árpádsávos egyén csúnyán mer nézni egy cigányra, akkor már az a Jobbik miatt van és ott a sajtó és ahhhhh milyen szemét ez a Jobbik...

A Jobbiknak beleszólása nincs a törvényhozásba(sajnos vagy nem sajnos) ahogy a Fideszen kívül egyik pártnak sem a Parlamentben.

2011. júl. 20. 16:52
 7/28 anonim ***** válasza:
92%
2014-ben kiderül!!!
2011. júl. 20. 16:55
 8/28 anonim ***** válasza:
65%

"Még belegondolni sem merek."

Én bele merek.

Miért szerinted mi lenne? A fizetésünkkel kitörölhetnénk a seg.ünket, elúsznánk a svájci frank alapú hitelekben, egyre kevesebben vállalnának gyereket, megnőne az emigrálók létszáma külföldre, nőne a bűnözés???

Várj csak! Mintha most is valami hasonló helyzet állna fent nem?

Mitől lenne rosszabb? Kitörne a 3. Vh. és halomra lőnék a magyarokat vagy mi?

2011. júl. 20. 16:57
 9/28 anonim ***** válasza:
55%

16:52

Vártam, hogy valaki azt mondja majd ,hogy azért vannak csendben, mert a FIDESZ nem engedi őket szólni. Szólni bárkinek lehet...felszólalni főleg. De azt sem teszik...

2011. júl. 20. 17:09
 10/28 anonim ***** válasza:
43%

"Lehet, hogy a zs idókat kib*sszák az országból"

Akkor mehet egy csomó jobbikos is...

2011. júl. 20. 17:09
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!