Kezdőoldal » Politika » Pártok, kormányzás » Baloldaliak, jobboldaliak! Ti...

Baloldaliak, jobboldaliak! Ti kit látnátok szívesen köztársasági elnöknek?

Figyelt kérdés
Lehet akár politikus, párttag (pl. baloldalon Göncz Kinga vagy Schiffer András, jobboldalon Kövér László vagy Morvai Krisztina), vagy egy független, jól ismert személy, aki valamelyik oldalhoz kötődik (pl. baloldalon Bárándy György vagy Majtény László, jobboldalon Pálinkás József vagy Vizi E. Szilveszter).
2013. szept. 29. 09:37
 1/6 anonim ***** válasza:
Aki nem megosztó, nem részrehajló és van megszerzett tekintélye itthon és külhonban. A felsoroltak közül - nagy erőlködéssel - talán ha kettőt látok. Egyik se politikus.
2013. szept. 29. 10:49
 2/6 A kérdező kommentje:
és ki az a kettő?
2013. szept. 29. 11:10
 3/6 anonim ***** válasza:
Köztársasági elnöknek valaki olyan kéne aki nem elfogult emberekkel,pártokkal szemben én szerintem pl Fodor Gábor alkalmas lenne rá.
2013. szept. 29. 13:50
 4/6 Nemzeti konzervatív ***** válasza:
Nem elnök hanem király kell Magyarországnak.
2013. okt. 5. 02:42
 5/6 anonim ***** válasza:

Nem tudom, miért képzelik az egyesek, hogy egy országot egy ember tesz ki. Hacsak azért nem, mert ők valaki után szeretnének menni?

Azt gondolom Magyarországnak értelmes és magabiztos magyar népre van a legnagyobb szüksége.

2013. okt. 5. 10:24
 6/6 anonim válasza:
Szerintem valami el-nem-kötelezett humorista kéne, aki össze-össze kacsinthatna a néppel, hogy micsoda barmokat ültettetek saját nyakatokba. Konkrét nevet így hirtelen nem tudnék mondani.
2013. okt. 25. 22:24

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!