Kezdőoldal » Politika » Pártok, kormányzás » A Jobbik ha felkéri a Fideszt...

A Jobbik ha felkéri a Fideszt koalíciós partnernek a Fidesz elfogadja?

Figyelt kérdés
Viktorkának lesz annyira fontos a hatalom?
2009. nov. 3. 20:08
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
52%

Né má!Töke van a mennyasszonynak!

Jozsi'ba

2009. nov. 3. 20:11
 2/15 anonim ***** válasza:
59%
Elfogadná. De 100%, hogy a jobbik nem tenne ilyet.
2009. nov. 3. 20:13
 3/15 anonim ***** válasza:
39%
dehogy fogadná el, szerintem elég volt nekik anno a MIÉP
2009. nov. 3. 20:33
 4/15 anonim ***** válasza:
83%

Mikor a Jobbik komolyabban teret nyert a Fidesz összehívott egy nagygyűlést, hogy mit kezdjenek a Jobbikkal. Tudtommal kb a fideszesek fele támogatta a Jobbikkal való együttműködést, de ugye a vezető réteg szava számít.

A Jobbik csak akkor lépne koalícióra a fidesszel, ha az ő programját hajtanák végre.

2009. nov. 3. 20:36
 5/15 anonim ***** válasza:
62%
A Fidesz nem kérné fel a Jobbikot, mert a Fidesz tagság nem fogadna el egy ilyen koalíciót. /többek között én sem/
2009. nov. 3. 20:45
 6/15 anonim ***** válasza:
31%
Sztem nem fogadná el, de a Jobbik se kérné fel, ahogy előttem írták... pedig talán így járnánk a legjobban, ha ez a két párt közös nevezőre jutna, jó világ lenne végre itthon...
2009. nov. 3. 20:53
 7/15 anonim ***** válasza:
52%
A Jobbik már azért sem kérhetné el a Fideszt koalíciórí,mert az ő szavazók sokkal kevesebben vannak,mint a Fideszesek.Esélyük sem lesz kormányközelbe kerülni,csak akkor,ha a legtöbb szavazatot elérő párt kéri fel a Jobbikot koalíciós partnernek.( Erre nagyon kevés az esély.A pártok tanultak az SZDSZ esetéből)Én nem vagyok Fidesz párti,de még inkább ők,mint a Jobbik.Szerintem a Fideszesek is így gondolkoznak.Akinek pedig a Jobbik maszlagja jön be,a Jobbikra fog szavazni a Fidesz helyett,
2009. nov. 3. 21:05
 8/15 anonim ***** válasza:
86%
A Fidesz bárkivel hajlandó összeállni, csak hogy többséget alkosson. Ez nem feltevés, hanem tapasztalat: MDF-fel, Kisgazdapárttal, KDNP-vel... '98-ban még Torgyán Józsival is összeálltak, mert másképp nem ment volna a hatalom megszerzése. 2006-ban meg hogy csúszott-mászott Viktorka Dávid Ibolya kegyeiért! Szóval gerinc híján bármi elképzelhető a Fideszről.
2009. nov. 4. 01:19
 9/15 anonim ***** válasza:
83%

Csatlakozom az előzőhöz. (01:19)

Kiegészíteném, mert kimaradt belőle, hogy lepaktált Csurkával is.

Hozzá kell még tenni, hogy eközben persze évekig acsarkodna (ugyanúgy, mint 98-ban és 2006-ban), hogy újra kell számlálni a szavazatokat!

2009. nov. 4. 06:06
 10/15 anonim ***** válasza:
82%

"mert a Fidesz tagság nem fogadna el"

Gondolod, hogy egy diktatórikus pártvezetést érdekel a tagság véleménye???

2009. nov. 4. 06:23
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!