Szerintetek 2014-ben milyen pártra lesz érdemes szavazni? Én ezen a téren már nagyon sokat csalódtam. Jó lenne végre egy olyan párt amelyik az egyszerű dolgozó embereket képviselné. Létezik ilyen párt?
jó,jó, rátok hagyom: sok disznó ludat győz..
de mégis, gondoljatok bele:
a bolsevik terror ideológiája a szellemi posványba taposott mindent, vallást, jól működő közösségeket, egyleteket tépet szét - atomizálta az embereket -ott ücsörögetek egyenként az idióta tv előtt esténként,
elvette a hitüket, lehazudta a történelmünket, kispolgáriasodásra vitte a munkásosztályt, lett horgásztanya, frizsider - és ott volt virsli,sör, kuglóf. "Legvidámabb barakk" -vidáman vonultunk ebben a gyalázatos helyzetben. Szinte minden fekete statisztikában VEZETTÜNK Európában - öngyilkosok, alkoholisták, válás, abortusz -
mert olyan "jól érzetük magunkat" kádárék alatt.
A lengyelek nem hagyták ennyire: nem is olyan rossz ott ma sem, nézzétek meg!: növekszik a népesség, tudnak a múltjukról, büszkék lengyelségükre, és tömve vannak a katolikus templomok -HÍVŐ fiatalokkal!!
Tőlünk mind ezeket sikeresen elvették, kabarékban röhögtették ki velünk saját múltunkat, hitünket.
De kérdezem:
- ami maradt ebből az ideológiai háttérből: Észak Korea miért olyan amilyen?
(vicceltem, te fakír: sok disznó ludat győz! ...egyébként egy régi filmben elhangzott így ez a vicc)
Sok mindenen múlik egy nemzet "boldogulása" az, hogy 3,60 a kenyér fontos, de nem minden. A szellemi életünk nagyon megsínylette a kádári időket.
A kérdésre felelj: miért olyan Észak-Korea? ?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!