Szerintetek 2014-ben milyen pártra lesz érdemes szavazni? Én ezen a téren már nagyon sokat csalódtam. Jó lenne végre egy olyan párt amelyik az egyszerű dolgozó embereket képviselné. Létezik ilyen párt?
Figyelt kérdés
2013. szept. 11. 14:08
21/37 anonim válasza:
"1 párt volt" - a kommunista diktatúrára gondolsz? tényleg utálták.
22/37 anonim válasza:
A kommunista rendszert tényleg nagyon utálták. Állítólag abban az időben sokkal több munkanélküli és hajléktalan volt az utcán. Alig voltak lakások és az emberek bizonytalanságban éltek. Hála istenek azért rendszerváltás után mára sokkal jobb lett a helyzet.
23/37 anonim válasza:
22-23-as.Honnan szeditek ezt a hazugságokat amiről írtok itt?! A SZOC.-BAN -nem kommunizmus volt,illene tudni!- mindenki ingyen tanult,volt munka,nem volt egy hajléktalan sem.Munkásszállók és szoc.othonok voltak,teljesen ingyenes JÓ kórházi ellátás.JÓ közbiztonség,a bűnözőknek az okozott kárt meg kelett téríteni(ledolgozták).Ha bajod volt a főnökkel,az üzemi párttitkárral megbeszélhetted,segített. Ha kirúg a főnököd,mehetsz panaszra anyádhoz.Én idös emberektől sok jót hallottam a Kádár rendszerről,Hortyról csak rosszat.Talán kérdezzetek meg néhány értelmes idős munkást erről,ugyan is a mai média csa negatívumokat ír!
24/37 anonim válasza:
Az akkori öregek pontúgy láttak bele a kártyákba,mint mi most.
25/37 anonim válasza:
24-es. Jól mondod. Nem komolyan gondoltam. Csak ironikusan fogalmaztam, hogy kapcsoljanak a múlt rendszert ócsárolok. Szerintem fogalmuk sincs róla mi a volt a különbség a maihoz képest. Én ma csak egyetlen pártot tudok ajánlani. Ők szerintem tényleg az egyszerű dolgozó embereket képviselnék. A Magyar Munkáspárt. [link]
26/37 anonim válasza:
Utolsó kettő:
Azt a rendszert nem lehet fenntartani, csak hitelből.
FOGJÁTOK MÁR FEL. LÁTTATOK MÁR GAZDAG SZOCIALIZMUST?
Ha annyira működne, akkor mindenhol az lenne.
28/37 anonim válasza:
Utolsó: Fingod sincs a demokráciáról. Menj el Amerikába.
Itt M.o-n nem demokrácia van. Legalábbis TI, nem azt gyakoroljátok. Legjobban ott látszódik meg, hogy képesek vagytok visszaszavazni ugyanazt a pártot már 4. alkalommal, ahelyett, hogy kipróbálnátok egy újat, és ha az se jó, akkor megint újat, és így tovább.
Ez a demokrácia. Ti tudjátok mik vagytok?
Szolgák. Bocs, de fogalmatok sincs arról, hogy mit tehetnétek meg. Nem éltek vele.
29/37 anonim válasza:
24,26 -csomagolás, indulás Észak Koreába! hatalmas adósságot csináltak, gyakorlatilag adósrabszolgaságba vertek akkor, és soha nem szabadulunk azoktól az évektől.
30/37 anonim válasza:
A jelenlegi rendszerünk is 20 éve hitelekből vegetál. Szóval nesze semmi, fogd meg jól.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!