Szerintetek eléri a Jobbik a jövő évi választásokon a 25%-ot?
"Erről is csak a baloldali média tehet."
teljesen egyetértek veled.. remélem nem sokáig fogják az emberek agyát mosni a balliberálisok
zárják be az ATV-t! egyszer is mindörökre
mert az 1 bal liberális média
a legnagyobb agymosó Magyarországon...
és ha vissza olvasol láthatod merre ment a téma :)
amúgy vasárnap 2009. november 8-án időközi országgyűlési választásokra kerül sor Győr-Moson-Sopron megyei 5-ös választókerületében.
1 képviselővel bekerülhet a jobbik... ha megelőzi a zsideszt
van esély a jobbik gyűjtötte össze a kopogtató cédulákat a leghamarabb
és ha szerencsénk van és Isten is úgy akarja akkor Takács Krisztián bekerülhet a parlamentbe
hát drukkoljunk neki és bízzunk az ottani emberekben!
hajrá Krisztián!
"Kit érdekel, változna tőle bármi is?"
igen b+ változna hülye gyerek!
"1 képviselővel bekerülhet a jobbik... ha megelőzi a zsideszt"
Csak 60 százalékpont hiányzott hozzá :))))
A Jobbik vasárnap kb. 13%-os eredménnyel megelőzte a kb. 8%-os MSZP-t
szdsz el se tudott indúlni
A csornai központú választókerület köztudottan fideszes fellegvár, az ő felelősségük a rendkívül alacsony, 21,75%-os részvétel, mely miatt várhatóan már nem lehet képviselőt választani ebben a ciklusban
tehát:
szdsz -
mszp 8
Jobbik 13
Zsidesz 21,75%
akkor miről is beszélünk?:)))
ennyit érsz... a jobbik már az mszp t is megelőzte... egyre többen leszünk... ti meg összeomlotok mint a Berlini fal
bocs a Zsidesz 73%
miép 2
és 21,75%-os részvétel volt, első forduló érvénytelen
Nem.
A Jobbik 10% körül reális, és bár az én szavazatom nem az övék, de örülök, hogy ők váltják az SZDSZ-t a Parlamentben.
Lehet itt "Zsideszezni", de 2010-ben itt lesz az Isten adta lehetőség, hogy egy olyan Parlamentünk legyen, amelyik valóban tenni akar értünk, és ahonnan a legkártékonyabbak már kihullottak, akik meg maradnak, azok kevesen vannak.
"igen b+ változna hülye gyerek!"
Egyrészt nem hülyéztem le senkit és nem baz+oltam.
Másrészt szívem joga hogy 0%-ig bízzak a Fideszben és szívem joga szkeptikusnak lenni a Jobbik kapcsán.
Nem kötelező demokráciásdit játszani. Arra azért kíváncsi leszek hogy a Jobbik mennyiben tanult a MIÉP és az angol BNP hibáiból.
Úgy vagyok vele: ki fog derülni.
De parlamentáris módon nem lehet eleget tenni, ahhoz már kevés az idő.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!