Kezdőoldal » Politika » Pártok, kormányzás » Jobbik vagy FIDESZ?

Jobbik vagy FIDESZ?

Figyelt kérdés
...és miért?
2013. aug. 19. 15:59
1 2 3 4
 21/31 anonim ***** válasza:

Egyedül erre: Azért sírnak majd,mert nem az lesz amit jujj de nagyon szerettek volna.

Istennek legyen hála!

2013. aug. 25. 10:57
 22/31 anonim ***** válasza:
0%

A devizahitelesek már régóta használják a zsebkendőiket. én is hajléktalan lennék már,ha a bajnai kormány maradt volna. Köszönöm nekik a hajléktalanságtól való félelmet. A kormánynak meg ,hogy nem lettem hajléktalan. És persze Istennek,mivelhogy Nélküle ég a kormány is kevés lett volna.

Ha nem tud semmit a gyúrcsány-bajnai korm. népellenes tevékenységeiről örülnék ha semmit nem válaszolna.

2013. aug. 25. 18:10
 23/31 anonim ***** válasza:

Kedves Biró Úr,

Nagyon jól ismerem a Gyurcsány-Bajnai kormányt,és is itt

élek, nem kell nekem azt a bolsi társaságot sem bemutatni.

De most sem mennek jobban a dolgok azt lássuk be.

Soha ennyi fiatal nem ment még el az országból,a környezetemben is sokan elhagyták ezt az "Orbánisztán" nevű balkáni szokás és joggyakorlatot mutató országot.

Tudom nem csak a jelenlegi kormány ezért a hibás,kezdve a 1990-es tömeges gyárbezárásokkal megtarkított Horn idejében kiteljesedő privatizációtól,a mai napig, ahol csak azoknak a fiataloknak lesz munkája ahol az apu,vagy anyuka a cégvezető-tulajdonos.

Valóban nekik már nem kell elmenni külföldre.És szintén nem kell a pártkatonáknak sem elmenni akik most éppen azon fáradoznak,hogyan csináljanak valahogy a magyar társadalom számára egy újabb ellenségképet.Tudnilik a diktatúráknak mindíg kell az ellenségkép fenntartása,hogy a buta társadalmat ezzel sokkolhassa...Régen amerika volt,aztán az oroszok,most meg Csányi,Demján,és azok lesznek akiket a Fidesz éppen megnevez,és nem hozzájuk köthető a sikerességük.Nagyon fontos,ez jól jegyezze meg.Ezt most a bankokban találták meg,úgyhogy most azokat kell tönkretenni,hogy azután az állam által elnyelt Takarékbankból pártalapon lehessen majd a pénzt osztogatni. Na nem mindenki fog kapni,csak a jó "elvtársak", és akiknek majd a fidesz akar adni.Úgyhogy

ezek a mi kilátásaink a jövőre.Ez valóban egy nem normális ország,és nekem is kell zsebkendő,és nem tudom hogy kínomban sírjak,vagy röhögjek.Valóban mindkettőhöz kellhet a zsebkendő,ebben Önnek igaza van.

Én nagyon csalódtam a jelenlegi kormányban pedig nagyon akartam az igazi változást.Úgyhogy nekem tényleg kell zsebkendő!

2013. aug. 25. 23:59
 24/31 anonim ***** válasza:

22-es.

Sajnos a kormány odaállt egy nem fizető, devizahiteleket,és minden más egyéb hiteleket is felvevő,gyors jólétet óhajtó,majd "betojó" 100-200 ezres kisebbség mögé.A többi 9,5 millió meg téglánként építette fel a házát.Ők nem kaptak valóban mást csak a sárga csekket,de azt legalább mindíg befizették.Nem volt pardon csak a lemondás,ami ma ismeretlen.

2013. aug. 26. 00:10
 25/31 anonim ***** válasza:

Ebbol is latszik hogy a magyar emberrel mindent meglehet etetttni igen konnyen felejtenek, hogy az elso Fidesz kormany mit tett... vagyis mit nem tett!!! Nem a propagandara gondolok hanem szamokra... Amikre mar nem lehet buszke, persze az elvakult jobb oldal ezt mashogy latja csak az a baj, hogy papiron es a tinta mast bizonyit!!

Ilyen ertelemben a fidesz hozta amit el lehetett tole varni...

2013. aug. 26. 07:10
 26/31 anonim ***** válasza:

Írásából azt is kiolvasom,nem csak a mostani korm. nem tetszik hanem az előző sem. Könnyen lehet,hogy ez jogos. Én már nem követem olyan szorgosan az eseményeket ,mint korábban.. jobb szeretném,ha a zsebkendőt nevetés után használná,nem sírás után. Én jót nevettem ennek a viccnek.

Parasztbácsi a határban van. egy Limuzin jön,benne politikusok. Fának ütközik valaki hívja tűzoltókat rendőrséget. Mire odaérnek már csak sírhantokat látnak. rendőr kérdezi az öreget

- Mondja bátyám,biztos hogy ezek már meg voltak halva? -Az öreg csak legyint egyet

- Nem hiszek én már ezeknek.

2013. aug. 26. 17:20
 27/31 anonim ***** válasza:
A nagy igazság: elöl a 2.kollegának igaza van.Ez az igazi tragédia.
2013. aug. 26. 18:16
 28/31 anonim ***** válasza:
Mindenki szidja a Jobbikot, miért kell valakit rasszistázni, ha megmondja az IGAZAT? Magyar emberek tudtommal nem vernek idős embereket a nyugdíjukért. Még nem volt lehetőségük, hogy megmutassák mit tudnak, így nem ítélhetitek el őket.
2013. szept. 5. 15:48
 29/31 anonim ***** válasza:
Ha a jobbik csak az igazat mondja es szerinte az az igazsag akkor koszonom nem kerek belolle... Ezen az elven akkor senkitsem lehet megbelyegezni mig nem kovet el valamit?! Ez viszont akkor maris ellentetes a jobbik ideologiajval szembe mivel ok maris mmegbelyegeznek azert embereket mert volt es van koztunk nehany tisztessegtelen...
2013. szept. 5. 15:56
 30/31 anonim ***** válasza:
Eltaláltad: jobbik a FIDESZ.
2013. szept. 5. 16:38
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!