Jobbik vagy FIDESZ?
Egyedül erre: Azért sírnak majd,mert nem az lesz amit jujj de nagyon szerettek volna.
Istennek legyen hála!
A devizahitelesek már régóta használják a zsebkendőiket. én is hajléktalan lennék már,ha a bajnai kormány maradt volna. Köszönöm nekik a hajléktalanságtól való félelmet. A kormánynak meg ,hogy nem lettem hajléktalan. És persze Istennek,mivelhogy Nélküle ég a kormány is kevés lett volna.
Ha nem tud semmit a gyúrcsány-bajnai korm. népellenes tevékenységeiről örülnék ha semmit nem válaszolna.
Kedves Biró Úr,
Nagyon jól ismerem a Gyurcsány-Bajnai kormányt,és is itt
élek, nem kell nekem azt a bolsi társaságot sem bemutatni.
De most sem mennek jobban a dolgok azt lássuk be.
Soha ennyi fiatal nem ment még el az országból,a környezetemben is sokan elhagyták ezt az "Orbánisztán" nevű balkáni szokás és joggyakorlatot mutató országot.
Tudom nem csak a jelenlegi kormány ezért a hibás,kezdve a 1990-es tömeges gyárbezárásokkal megtarkított Horn idejében kiteljesedő privatizációtól,a mai napig, ahol csak azoknak a fiataloknak lesz munkája ahol az apu,vagy anyuka a cégvezető-tulajdonos.
Valóban nekik már nem kell elmenni külföldre.És szintén nem kell a pártkatonáknak sem elmenni akik most éppen azon fáradoznak,hogyan csináljanak valahogy a magyar társadalom számára egy újabb ellenségképet.Tudnilik a diktatúráknak mindíg kell az ellenségkép fenntartása,hogy a buta társadalmat ezzel sokkolhassa...Régen amerika volt,aztán az oroszok,most meg Csányi,Demján,és azok lesznek akiket a Fidesz éppen megnevez,és nem hozzájuk köthető a sikerességük.Nagyon fontos,ez jól jegyezze meg.Ezt most a bankokban találták meg,úgyhogy most azokat kell tönkretenni,hogy azután az állam által elnyelt Takarékbankból pártalapon lehessen majd a pénzt osztogatni. Na nem mindenki fog kapni,csak a jó "elvtársak", és akiknek majd a fidesz akar adni.Úgyhogy
ezek a mi kilátásaink a jövőre.Ez valóban egy nem normális ország,és nekem is kell zsebkendő,és nem tudom hogy kínomban sírjak,vagy röhögjek.Valóban mindkettőhöz kellhet a zsebkendő,ebben Önnek igaza van.
Én nagyon csalódtam a jelenlegi kormányban pedig nagyon akartam az igazi változást.Úgyhogy nekem tényleg kell zsebkendő!
22-es.
Sajnos a kormány odaállt egy nem fizető, devizahiteleket,és minden más egyéb hiteleket is felvevő,gyors jólétet óhajtó,majd "betojó" 100-200 ezres kisebbség mögé.A többi 9,5 millió meg téglánként építette fel a házát.Ők nem kaptak valóban mást csak a sárga csekket,de azt legalább mindíg befizették.Nem volt pardon csak a lemondás,ami ma ismeretlen.
Ebbol is latszik hogy a magyar emberrel mindent meglehet etetttni igen konnyen felejtenek, hogy az elso Fidesz kormany mit tett... vagyis mit nem tett!!! Nem a propagandara gondolok hanem szamokra... Amikre mar nem lehet buszke, persze az elvakult jobb oldal ezt mashogy latja csak az a baj, hogy papiron es a tinta mast bizonyit!!
Ilyen ertelemben a fidesz hozta amit el lehetett tole varni...
Írásából azt is kiolvasom,nem csak a mostani korm. nem tetszik hanem az előző sem. Könnyen lehet,hogy ez jogos. Én már nem követem olyan szorgosan az eseményeket ,mint korábban.. jobb szeretném,ha a zsebkendőt nevetés után használná,nem sírás után. Én jót nevettem ennek a viccnek.
Parasztbácsi a határban van. egy Limuzin jön,benne politikusok. Fának ütközik valaki hívja tűzoltókat rendőrséget. Mire odaérnek már csak sírhantokat látnak. rendőr kérdezi az öreget
- Mondja bátyám,biztos hogy ezek már meg voltak halva? -Az öreg csak legyint egyet
- Nem hiszek én már ezeknek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!