Ha a Jobbik hatalomra kerül, akkor diktatúra lesz?
"Igen, diktatúra lesz és a mostaninál még mélyebb szegénység. Cigányok, zsidók, multik üldözése lesz, ezáltal a magyarországi multi cégek kivonulnak, maguk mögött hagyva kb. 1 millió új munkanélkülit"
Ember te olyan sötét lehetsz, hogy hozzád képest a Tejút közepén lévő szuper-masszív fekete lyuk ragyog akár a Nap :)
Elképzelem ahogy reggel felkelünk, irány a meló, bot elővesz és irány kergetni a cigányokat és a zsidókat. Ja és persze a TESCO-nak is csapkodjuk majd az oldalát és közben kiabáljuk hogy el innen, el innen! :)
Hát na viccet félretéve több mint valószínű hogy jobb lesz a helyzet, legalábbis nagyon remélem, amúgy is tetszik ez a szöveg: "Tovább a tisztesség útján!" Ebben bízhatunk hogy talán a Jobbik tisztességesebben fog irányítani. Mert hogy eddig nem így történt az már nyilvánvaló. Kell lehetőséget adni a változásnak, viszont ha ez sem jönne be akkor tényleg az van hogy én sem megyek majd szavazni.
Voltam már Jobbik szimpatizáns és bevallom, GÁRDISTA!
De egyszerűen meguntam az egészet, mert egy értelmes szót nem hallottam a szájukból, csak azt, hogy ZSIDÓ és CIGÁNY.
Úgy éreztem, nem tartozom közzéjük, mert nem ilyenre számítottam, így végérvényesen megszakítottam velük a kapcsolatot.
Akik (Jobbikos ismerőseim) még most is úgy köszönnek nekem, hogy SZEBB JÖVŐT, már csak így köszönök nekik viszont, hogy HELÓ, vagy SZEVASZ!
Egyszerűen elundorodtam a Jobbiktól.
A másik, hogy Vona hülyesége verte ki a biztosítékot nálam, mert ugyebár újabb Román-Magyar konfliktus van kialakulóban.
Ennyit erről a Jobbikról!
2-es: Javaslom hogy kezeltesd magad. A paranoia nagyon veszélyes tud ám lenni.
8-as: Te egy meghunyászkodó senki vagy, ha ennyire adsz a bocskorosok véleményére. Az hogy az oláhok száz éve arcon köpik a magyart, nem probléma?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!