Felsorolnátok nekem a FIDESZ érdemeit?
Mert, hogy az elmúlt 3 évben bizonyította, hogy az MSZP-vel egyenlő... Miért van még mindig a legnagyobb szavazótábora?
Kérlek titeket ne írjátok, hogy nincs náluk alkalmasabb, mert van! Még a korrupt MSZP alatt is jobban éltünk, mint most.
0 válasz...
Pont ahogy gondoltam. :D
Érdemei (amik hírtelen eszembe jutnak):
-"három csapás"
-kötelező közmunka
-minden magyarnak van joga az állampolgársághoz
Bár egyik sem adott igazi megoldást, mivel a közbiztonság érezhetően romlik. Az állampolgárságot meg meg se adták volna, ha nem lenne jó kampány...
Hogy miért ekkora a szavazótábora... Az MSzP 8 évéből a legtöbb embernek elege volt, és a Fidesz szerzett 2\3-ot... Ennyi szavazót azért talán nem olyan könnyű levakarni...
Stadionok! mert az kell ilyen gazdasági helyzetben
Ózdi cigányoknak küzdősport oktatás.
A nép szándékos, hosszútávú elbutítása.
Egykulcsos adó. WTF??
És a legnagyobb hülyeség, tönkretenni a magánypénztári nyugdíjrendszert
@5ös válazoló
Miért jobb egy olcsó hitelt visszafizetni? Ha a drága, magaskamatú hiteleket fizettük volna vissza, azt még megérteném, de ezt??
Tudod hogy néz ki a magyar társadalom korpiramisa(tudom, nem így hívják)? Hát nem úgy mint egy piramis... Pár év múlva úgy fog kinézni mint egy piramis, csak a csúcsa lesz lent...
Ha nem tudod mi az a korpiramis elmagyarázom.
Dejó, mostmár azok döntenek a sorsunkról akik nem is élnek itt...
# 5:
Igen, légyszíves és mellette leírhatnád azt is, hogy amiket felsoroltál kinek is kedveznek és miért?
A trafikos üggyel pont az egyszerű magyar emberekkel bszott ki a kormány és odaadta jogokat olyanoknak, akiknek egyébként is sok pénzük és befolyásuk van. Így lehetett az, hogy városokban egy épületben előfordul négy dohánybolt is, míg vidéken csak feketén lehet drágábban kapni dohánytermékeket.
A földbérlet arról szól, hogy új nagybirtokosi rendszer alakulhasson ki, természetesen megint nem a kisembereknek kedvező módon.
Az IMF hitel egy so-so dolog. Igen, jó de azért elég nevetséges, hogy három év alatt ez az egyetlen egy jó dolog volt, amire képesek voltak; 2/3-ad birtokában... Ráadásul ebből semmit nem fognak az emberek érezni, csak a befektetők és a hitelezők...
Megszabadultunk a nyugdíjpénztárak gondjaitól, csak a probléma ott van, hogy pl. anyámnak volt egy csomó megtakarítása. Ha pedig nyugdíj előtt meghalt volna, akkor én kaptam volna meg a befizetett és kamatozott összeget. Így viszont az a lehetőség megszűnt. Ráadásul annyira ki fogják tolni a korhatárt, hogy ő sem fogja tudni élvezni majd a nyugdíj áldásos hatását. Tehát a befizetés elillan.
A választójogos baromságot meg nem is akarom firtatni... Egyszerű szavazatvásárlás volt az egész.
Szóval, folytathatod, ha gondolod, kíváncsi vagyok. (Nem, nem vagyok sem szoci, sem LMP-s, sem Jobbikos; csak tudom használni az agyam...)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!