Mennyi esély van rá, hogy a Jobbik nyer 2014?
Előző: Ez igenis egy jó érv! Ha van két kupac szar, és egy csomag amiben nem tudom mi van, akkor nekem azt mondja a logika hogy belenézek a csomagba, nem pedig a szarba fogok belenyúlni. Az egész hülye nép ezt csinálja évek óta! "Szarul élek, utálom a fideszt/mszp-t, de mégis rájuk szavazok mert gyökér vagyok ahhoz hogy egy másik pártra szavazzak"! Ezért tart itt az ország!
Kérdésre válasz: Szerintem van rá esélye. Az országban nő az elégedetlenség, a statisztikák pedig manipulálva vannak.
"Ez igenis egy jó érv! Ha van két kupac szar, és egy csomag amiben nem tudom mi van, akkor nekem azt mondja a logika hogy belenézek a csomagba, nem pedig a szarba fogok belenyúlni."
Eredetileg az a két kupac is be volt csomagolva. Ezután mi bizonyítja, hogy a 3. nem dupla adag van? Igazából a csomag sarkain már kicsurrant egy-két hígabb darabka.
Na még egy 15 éves túlbuzgó Jobbikos..
Nincs rá esély hogy nyerjen, kb annyit fog elérni, mint legutóbb. Ha tetszik, ha nem. Olyan alapon hogy ők még nem voltak, adjunk nekik esélyt, adhatnánk a Kétfarkú Kutyapártnak is, sőt az LMP-nek, Civil Összefogásnak, DK-nak, 4K-nak, és az összes törpepártnak, hisz ők még nem voltak.
Hozzáteszem, nem kell trónra kerülni, hogy lássuk a képességeiket. Pénzt csinálnak a hazaszeretetből, ennyi a Jobbik. Eladja azt, amire sokan vevők.
Magyarországnak nem kell a liberalizmus. Na innen veszem hogy vagy 15 éves vagy, vagy csak műveletlen.
Hozzáteszem hogy a gonosz liberalizmusnak köszönheti a kuruc info hogy működhet egyáltalán...
A kérdező kommentje:
Mi az ,hogy ez nem jó érv?Honnan tudod mit tenne a Jobbik?A Jobbik népszavazást tartana ,hogy kilépjünk e vagy ne.Azt honnan veszed,hogy eltörölné a vámhatárokat meg ilyeneket?Szívesen elolvasnám.
Kedves kérdező!
Ha kilépünk az EU-ból, akkor közösségen kívüli országnak számítunk, így olyan adótörvények, vámok vonatkoznak ránk, mint pl Angolára, Kínára, stb. Ehhez nem a Jobbik nyilatkozata kell, csupán érteni kellene minimális szinten a gazdaság működését, szabályozását.
Ilyen alapon nem teljesen értem, hogy te miért lennél jobb választópolgár, mint egy 8 általánost végzett roma.
Nagyjából egy szinten vagytok a titeket körülvevő világról, a gazdaság működéséről megszerzett ismeretek tekintetében.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!