Kezdőoldal » Politika » Pártok, kormányzás » Miért van az hogy az értelmisé...

Miért van az hogy az értelmiség körében az Együtt 2014 a legnépszerűbb?

Figyelt kérdés
Milyen okokra vezethető vissza hogy a tanult értelmes emberek az Együtt 2014-et támogatják és nem a Jobbikot pl?

2013. júl. 10. 18:53
1 2 3
 21/24 anonim ***** válasza:
100%

Mert az általad említett értelmiség kitalált és ott bármi lehetséges.

Magyarországon ilyen réteg hogy értelmiségi nincs illetve jelentéktelen.

Akiket ennek nevezhetnénk azok meg egykori kegyenc vérkomcsik, seggnyalók, haszonélvezők, magas rangú párthívők-funkcionáriusok.

Kérdező miért nem fogadod el hogy egyre többen lesznek Jobbikosok? Tudom hogy nehéz de nehogy azt hidd hogy ezek a kaméleon kis pártok bármit is érnek.

2013. júl. 11. 02:33
 22/24 anonim ***** válasza:

Jajmár :D

Ezt én raktam fel nemrég, ugyan így kb, csak Jobbikkal, csak az a különbség, hogy az én kérdésem helytálló volt :D

Mivel minden közvélemény kutatás szerint a Jobbik a legnépszerűbb az egyetemisták körében, csak hát ezt a liberálisok álomvilága nem képes megemészteni :D

Úgy gondoljátok, hogy a liberalizmus valami féle értelmes, felvilágosult ideológia? Mert ez csak az imidzs, és marhára nem így van :)csak sok tudatlan kis gólyát megszédít, de szerencsére a többség azért nem hiába értelmiségi, és nem az alapján választanak, hogy a média melyiket nyomatja menőbbnek :D

2013. júl. 13. 17:03
 23/24 anonim ***** válasza:
0%
A felmérés azt is megírta, hogy a jobbik csak a vidéki egyetemisták körében népszerű, budapestieknél e14 vezet, majd második a fityula...ott a jobbik utolsóként kullog. Ez az egész jobbikosdi is csak az emberek tudatlanságából ered... Persze ez nem meglepő, hiszen az összes budapesti képzés veri a vidéki főiskolákét, egyetemekét. Pesten a diákokkal megtanítják az egyszerű gazdasági összefüggéseket és azok következményeit, meg az elemző munkát is. Vidéken a fontos alapok, meg kimaradnak, mondjuk úgy, a diákok sok esetben buták maradnak.
2013. júl. 17. 17:34
 24/24 anonim ***** válasza:

Az utolsó egy tipikus kirekesztő antividék liberós agymosott? :D

Elmondom neked hogy csak Pesten van az ilyen liberóknak támogatottsága, mert 1 ott koncentrálódik a zsidóság, 2 az emberek vidéken jóval józanabbak, ugyan is sokkal jobban észreveszik magukon a polgármesterük hozzá nemértést, amit Pesten kitűnően ellehet mutyizni a nagy számok és sok ember miatt.

Ezek a statisztikák azért hamisak mert pl én sem vállalom fel ismeretlenek előtt hogy Jobbikos vagyok, csak a nagyon közeli barátaim és rokonok tudják.

És még nagyok sokan így vannak vele.

Azt ne nevezzük értelmiségnek aki ezekre a hazaáruló magyar gyűlölőkre szavaz, mert akinek van szeme az látja a valódi önmagukat és céljaikat.

Az egyetemistákat meg önmagában még ne nevezzük értelmiségnek, egy csomót ismerek akiknél még a 16 éves fodrásznak tanuló húgom is értelmiségibb.

2013. júl. 18. 00:25
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!