Hallottatok már a 4p-ről?
pppp.hu
Úgy linkelték egy hírportál kommentjei között.
Vélemények?
Akármennyire is ellenszenves a mai politikai "elit" az azért belátható hogy az elmúlt 20 évben ragadt rájuk annyi hogy az országot ha csőd szélén táncolva is de elkormányozgatják.
Azért nem bíznám olyanokra az országot akiknek csak pl egy ilyen gagyi 2 perces weboldalra futja és láthatóan halvány lila fingjuk nincs arról hogy mik a valós problémák. Az egész oldal arról szól hogy mindenki ratyi csak a jobbik nem mert ők szupi kircsik és mi is azt csinálnánk amit ők. Ez azért elég kevés egy ország kormányzásához.
Ja gagyi, én is kifejtem. Gagyi az az rossz, a jónak az ellentéte. Mind elgondolásilag, mind tartalmilag, mind megvalósításilag, rossz.
Ne, ne folytassuk a Fidesz - MSZP kormányzást, de egy szivarklub nem fogja leváltani őket. Ott van már a Jobbik alternatívának, már most bent vannak a parlamentben (külföldi támogatók, kapcsolatok, egyre gyarapodó jelentős szavazótábor), nem úgy mint ez a megalakulatlan délutáni szakkör. Szóval majd ők megváltoztatják ezt a "rendszerváltás" óta tolódó problémát amit prezentáltál.
Elnézést, nem tudtam, hogy itt szakértők vannak. De ha ennyi szakértő van, akkor miért tart itt az ország?
Én megadnám az esélyt nekik, mert fogalmad sincs, hogy kik vannak a háttérben. Lehet, hogy ennél amit a mostaniak csinálnak, kicsit többet tudnak. Mert máshogy közelítik meg a dolgokat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!