Bajnai: Magyarország fél és dühös! Tényleg vagy csak nem szoktak még hozzá a 15%os népszerűségükhöz?
Az ellenzéki pártoknak kötelessége ezt mondani , hisz ezért ellenzékiek.
Van benne igazság amit Bajnai mond , bár én inkább elkeseredettségnek , csalódottságnak mondanám , mint dühnek.
Most fizetjük vissza a többi mellett azt a bizonyos 20 milliárdos hitelt 3 évig.
Bizony nem sétagalopp, és ostoba volt az aki azt hitte hogy az lesz.
Igen, 2006-ban is féltek az emberek.
Bár én nem a rendőröktől féltem akkor sem, hiszen nem jöttek házhoz, hogy kilőjék a szememet. Azoktól a Politikusoktól féltem, akik tömegeket hívtak ki az utcára annak tudatában, hogy a közelben szélsőséges csoportok is vannak és talán baj történhet. Azoktól az emberektől féltem, akik téglákat dobáltak, akik a Magyar Televízió épületébe berontottak, akik rendőrökre támadtak, akik gyújtogattak, akik tankkal akartak a belvárosban erőszakoskodni!
És főleg azért féltem, mert tudom, hogy akik ilyen könnyen "játszanak" az emberek biztonságával, azok hosszú távon mindenkit belerángatnak a piszkos játszmáikba és elérik, hogy a tízezernyi rendőr közül az az X darab gyenge ember úgy érezze, hogy neki most szabad visszaélnie a hatalmával és az egyenruhájával. Elérik, hogy az átlag állampolgár is úgy érezze, hogy nem kell betartani a törvényeket, hiszen csak az "erősebb kutya b*szik" szabály érvényes. Elérik, hogy átlag állampolgár úgy érezze, hogy a legnagyobb szájú hazugra kell szavazni, mert annál van az Erő és nyilván ott van a biztonság is.
És hogy most mitől félek, kitől félek? Ugyanettől. A kedves kormányunk a választás megnyerése után is ekézi olykor-olykor a rendőrséget, miközben betette a vezetőségbe a saját embereit, sőt Saját hatáskörű szervezeteket hozott létre (lásd a belügyminiszter és a házelnök saját bejáratú fegyvereseit). Az emberek biztonságára továbbra is tojnak, az számít nekik, hogy hogyan tudják ezt felhasználni. Vörösiszap - lenyúlták az adományokat és az ócsai házmutyival is szereztek némi lóvét. Hóhelyzet - küldtek egy béna SMS-t, későn reagáltak és aztán elmútnyócéveztek egyet, miközben a problémában csak nekik volt felelősségük, ahogyan a katasztrófavédelmet is csak szétcseszték. Árvíz - itt sem remekeltek nagyon, de szerencsére a meglévő szervek és az állampolgárok kb megoldották a helyzetet. Viszont közben el kell viselni, hogy ötpercenként áll ki egy díszhuszár a gátakra fotózkodni, miközben mindenki tudja, hogy semmi dolga nincs ott. A regnáló kormányfőnek nem az a feladata, hogy sugárzó tekintetét a gátakra vesse, hanem hogy elősegítse a megfelelő rendszerek kiépülését, mindezt a Parlamentben és az irodájában.
És mitől fogok félni a jövőben? Attól, hogy továbbra is minden eszköz szent lesz nekik. Nem számít a hontalanok, a munkanélküliek, az eladósodottak, az akárkik léte, csak az a lényeg, hogy hatalmon maradjanak. Ha ehhez még egyszer tank kell a deák térre, meg fogják csinálni, rámatricáznak egy Gyurcsány-fotót, nem gond.
Szerintem EZ félelmetes.
ui.: Sok lopást láttunk és sok hazugságot hallottunk már kicsiny hazánkban és mindig is lesz ilyen. De azért vannak különbségek. Szerintem semmi máshoz nem hasonlítható az, amik most történnek a MI pénzünkből: stadionépítés Orbán kertjének végébe mucsaröcsögén, az egész mezőgazdaság és cigarettabiznisz konkrét leosztása haveroknak, kampányolás állami pénzből...
Valóban szörnyű, hogy a 21. században Európa közepén valaki azt feltételezi, hogy kimehet az utcára úgy egy nemzeti ünnepen, hogy nem lövik ki a szemét. Ez azért mégiscsak felháborító! Mit képzelnek magukról az emberek? Csak úgy családostul, koszorúzni?!
Szegény azonosítószám nélküli rendőrcsapatok, hány külföldi turistát és nőt kellett elverniük, hány gyereket kellett lefújniuk könnygázzal, hogy a nemzeti radikálisok végre visszatakarodjanak abba a patkánylyukba, amiből előbújtak...!
Mióta az Orbán van hatalmon, folyamatosan hóhelyzet, árvíz! Nem elég még a bankadó, multiadó, rezsicsökkentés, devizahitelesek megmentése, még a Duna is árad! Micsoda katasztrófa! A tönk szélén az ország! Mit a szélén..! A tönkben.
Így érthető, hogy mindenki fél, retteg, a körmét rágja az ágy alá bújva! Bajnai Gordon Miniszterelnök Úrnak igaza van! Látom a tekintetén, az egy jó ember, igazat mond! A szemén látom, hogy ő is fél! Retteg! De mégis kiáll értünk! Mesterházy Attilával és Gyurcsány Ferenc Miniszterelnök Úrral EGYÜTT! Ők fogják kivezetni az országot abból a kátyúból, amibe alig 3 év alatt kerültünk - mert előtte minden olyan jó volt, hogy ha rá gondolok a múltra, rögtön könnybe lábad a szemem. Merje valaki mondani, hogy nincs igazam!!
2009 vége felé 2010 elején a kátyúból kerültünk volna ki. Csak meg kell nézni a GDP adatokat. Aztán jött a bölcs vezetőnk és tönkretett mindent. Ezt csak az elkorcsosult elméjű Fidesz hívők nem veszik észre.
A 2006-os csőcseléket is Orbán vitte ki az utcára a hatalomért, Gyurcsány lemondása után is előrehozott választásokat akart a hatalomért. Utána pedig hatalomra került és sajnos 2/3-al. Most a trafikmutyi, a földmutyi, a diktatúra kialakulásának idején miért nem megy mindeni utcára? 2006-ban egy beszéd és egy hatalommániás törpe is elég volt? Most Magyarország jogállamisága szűnik meg.
Úgy nem lehet kikerülni a kátyúból, ha hitelt veszünk fel. Bajnai ezt tette 2009-ben, amikor leszerződött az IMF-fel. Orbán elkezdte visszavásárolni a termőföldet és a közműszolgáltatókat, amiket szintén a szoci kormányok adtak el, azért hogy minél tovább tudják finanszírozni az elbukott gazdaságpolitikájukat. Ezt csak az elkorcsosult elméjű piros szemű szoclibek nem veszik észre.
És hogy most miért nem tüntetnek az emberek? Mert a többségnek a sok szoci hazugság és a trükkök százai után nem üti meg az ingerküszöbét néhány nem bizonyított trafikmutyi. Nagyon pedálozik az ellenzék, nagyon akarja a Fideszt lejáratni, de nincs érdemi bizonyítékuk semmire. Nem marad más, csak az országjárás, a molinózás a Parlamentben, meg a fizetett trollok. Kevesebb mint egy évvel a választások előtt ez azért édes kevés. De hát, mindent bele! ;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!