Ha nem lett volna az elmúlt 8 év MSZP-s kormányzás akkor jobban állna Magyarország?
Nem valószínű,a sorsunk már 1990-ben eldől,egy működésképtelen gazdaságot építettünk.Ez az oka annak,hogy totális csődbe kerültünk.Valami egészen mást kellene csinálni,de ezzel a elfásult társadalommal nem lesz könnyű.
Aki teheti az meg menekül innen nyugatra.
ma 09:50
Igen a fidesz is.De miért nem állnánk jobban?Hiszen az Mszp hatalmas adoságot halmozott fel és a fél országot eladta.
Szerintem még mindig az a baj, hogy az emberek megpróbálnak különbséget tenni párt és párt között. Ahhoz, hogy rájöjjünk arra, hogy miért áll így az ország, látni kell, hogy ezek a színpadon kívül mind egy követ fújnak, és mindez egy nagyon ügyesen megkomponált színjáték.
Valóban ott rontottuk el, hogy 90-ben nem csináltunk forradalmat. Akkor ott el lettek volna ezek mind üldözve, kivégezve, akármi, most nem itt tartanánk. De így...
"De miért nem állnánk jobban?Hiszen az Mszp hatalmas adoságot halmozott fel és a fél országot eladta."
Megneveznél egy olyan kormányt az elmúlt húsz évből akikre ez nem igaz?
#2-höz. Ha egy "működésképtelen" gazdaságot 22 év alatt nem lehet működőképessé tenni, akkor az a 22 év működőképtelen volt. És ennyi idő alatt már lehet csődbe kerülni.
#5-höz. Vajon 89-ben kik lettek volna a kivégzők, és kik a kivégzettek? Önjelölt osztagok tevékenykedtek volna? Miért, 89-ben nem az történt, mit az akkor itt élők és ténykedők akartak? Ezt akarták!
#7-hez. Vajon képes lennél definiálni a "komcsi" fogalmát? Felsorolnád azokat az ismérveket, amelyek szerint az ország 10 millióját szét lehet választani? Kíváncsi lennék rá. Hátha kiderülne, hogy főként olyanok kerülnének az általad gyűlölt csoportba, akiket annyira szeretsz. A Fidesz által teremtődő gazdasági csodát pedig 3 éve figyeltem. Korábban is négy évig. Már a nagyítót is elővettem, de még nem találom. Tudnál tanácsot adni, merre keressem?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!