Ha nem lett volna az elmúlt 8 év MSZP-s kormányzás akkor jobban állna Magyarország?
"semmi jót sem igérhetek a jövő nemzedéknek."
Attól még lehet minden jó... Pláne ha a FIDESZ marad.
Nem valoszinu. Persze kerdes, ki lett volna helyettuk. Az a nagy gond, hogy aki ebben az orszagban akarna valtozast es ezt realisan kommunikalja, arra nem szavaznak. (valtsuk le a szavazokat). Az MSzP egy oreg, osdi part, akarcsak a Fidesz. Erdekes modon pont ellentetei egymasnak: az MSzP-ben nincs nagy vezeto, mert a tagsag oreg komcsikbol all es mindent megfur, ami jo otlet lehetne. A Fideszben eros a vezeto , de a tagsag oreg komcsikbol all, aki mindent megszavaz, amig a vezeto eleg koncot dob elejuk.
Beteg egy allamban elunk es sajnos jelenleg sem latok alternativat :( Igazan Bokros kellene ide, csak most mar lazadas torne ki, ha ugyanazt meglepne, mint 1995-ben.
Ha az emberek kepesek voltak a 300 Ft-os vizitdijat leszavazni (ami ugye evente max 6000 Ft, vagyis havi max. 500 Ft), de vegre nem kellett sorban allni a dokinal, mert csak az ment, akinek tenyleg baja volt, akkor meg is erdemlik az MSzP-t meg a Fideszt. (Mielott valaki azt mondja, hoyg ennyi kidobni valo penzem van, hoyg nem sokallom a 300 Ft-ot, a rezsi oraberem a negyszerese. Namost inkabb dolgozok, ahelyett, hoyg a dokinal allnek sorba, nekem megert 300 Ft-ot, hoyg ne veszitsek 2000-et.)
Most az a bajod,hogy nem oda nyalok ahova te. Különben nem szoktam, tud mit, Meghagyom neked ezt is,azt is. Nehogy éhen maradj.
Egyébként én tárgyilagos vagyok. Voltam,vagyok,maradok.
Amilyen a nép, olyan a vezetője. Piti, mutyizós, tolvaj embereknek a vezetői is hasonlóan cselekszenek.
Egyébként meg 2006-ban ősszel, az önkormányzati választásokon a fidesz nyert, több, mint 90%-ot kaptak. Ezután vették fel az óriási önkormányzati hiteleket, amikkel a saját csapatukat "támogatták", nem véletlen, hogy Orbán 70%-os garanciát vállalt rájuk (amit szintén mi fizetünk ki). Ráadásul titkosították is egy részben ezeket, hogy ne lehessen számonkérni rajtuk. Ugyanolyan bűnbanda, mint az mszp, sőt, még annyi őszinteség sem telik tőlük, mint a szociktól.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!