Valóban kormányváltó hangulat van az országban?
A Medián legújabb felmérése szerint a megkérdezettek 56%-a kormányváltást szeretne 2014-ben.Én ezt túlzásnak érzem,környezetemben baráti körömben egyáltalán nem ezt tapasztalom,én inkább biztos Fidesz győzelemre tippelnék.
Ti hogyan vélekedtek erről?
"Miért van az,hogy megválasztunk egy kormányt aztán utána 4 évig szidjuk?"
Mondjuk mert f*sul végzik a dolgukat.
"Miért van az,hogy megválasztunk egy kormányt aztán utána 4 évig szidjuk?"
Mert ígértek szépet és jót, aztán sose tartották be. De most mást a helyzet, most nincsen olyan ellenzék akinek hinnének az emberek. Ezért a választásra jogosultak nagy része pártfüggetlen. Jelenleg övék a legnagyobb "párt",
"a megkérdezettek 56%-a kormányváltást szeretne "
A maradék 44%-kal simán választást lehet nyerni.
Attól még, hogy a megkérdezettek 56%-a azt mondja, hogy jó lenne a változás, nem biztos, hogy el is mennek szavazni az ellenzékre.
Lehet, hogy sokan közülük még nem találtak olyan pártot, amire érdemes lenne szavazni.
A választást úgy is azok fogják eldönteni, akik elmennek szavazni, a közvéleménykutatások szerint közülül 46% még mindig a Fideszre szavazna, 3 évvel a kormányzás kezdete után, így szinte biztos, hogy meg fogják nyerni a választásokat. Esetleg az lehet kérdéses, hogy meg lesz-e a parlamenti többség vagy ehhez a Jobbik is kellene.
"A maradék 44%-kal simán választást lehet nyerni."
Igen, de még az árnyékának a szelének a szaga sincs olyan embernek aki összefogná őket.
"Én ezt túlzásnak érzem,környezetemben baráti körömben egyáltalán nem ezt tapasztalom ..."
Én se. Ismeretségi körben ex és leendő melóhelyen, a lakókörnyezetemben, a buszon, ismerősök és rokonok körében simán 95% ...
hát az én környezetembe meg két dolgot kívánnak a narancskirálynak
1 életfogytig tartó közmunkát
2 sortüzet egy téglafal árnyékába
gyanítom más helyen lakunk
"Igen, de még az árnyékának a szelének a szaga sincs olyan embernek aki összefogná őket."
Gondolkodj. 56% váltaná le a Fideszt. 44% nem váltaná le a Fideszt. Mit is kell még a Fideszen kívül összefogni? Azt már megtette Viktor.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!