Kezdőoldal » Politika » Pártok, kormányzás » Jövőre kinek drukkolsz?

Jövőre kinek drukkolsz?

Figyelt kérdés

a) Orbán Viktor

b) Mesterházy Attila

c) Vona Gábor

d) Schiffer András

e) Gyurcsány Ferenc

f) Bajnai Gordon

2013. jún. 2. 20:04
1 2 3
 11/25 anonim ***** válasza:
100%

Ennek a politizálós közvéleménykutatásosdinak itt semmi értelme, de jövőre VB is lesz, úgyhogy én mindannyiunknak drukkolok, és azt mondom, hogy HAJRÁ MAGYARORSZÁG !!!

(Már ha kijutunk. (Ha nem, akkor hajrá Spanyolország v Németország! (Mindkettő megérdemelné.)))

2013. jún. 2. 21:52
 12/25 anonim ***** válasza:
100%
Semmiben nem értek vele egyet - sőt a mai besorolás szerint szélsőjobboldalinak számítok - , viszont a jelenlegi országgyűlésben Schiffer Andrást tartom a legnagyobbra, mert szakmailag áll a legtöbb kérdéshez, hiányzik belőle az arrogancia, a személyeskedés, visszamutogatás minden 2. felszólalásban...stb. Ezért bár én nem fogok senkire sem szavazni, mert végső soron teljesen mindegy ki kormányoz és a jelenlegieket ráadásul mind utálom, de azért szurkolok, hogy ő valamilyen módon bekerüljön az új Parlamentbe. Nem azért, mert úgy hiszem, hogy ettől nekünk jobb lesz, hanem azért mert az az ember megérdemli.
2013. jún. 2. 22:19
 13/25 anonim ***** válasza:
100%

c.

Amúgy Brazília, Anglia, Hollandia, meg persze hajrá magyarok! :)

2013. jún. 2. 22:33
 14/25 Komplikato ***** válasza:
54%
Magyarországnak. Bár szívem szerint a Magyar Köztársaságnak drukkolnék, csak ...
2013. jún. 3. 08:09
 15/25 A kérdező kommentje:
Látom, kissé félreértettem a kérdést!! Nem focira vagyok kíváncsi, hanem a jelöltekre!
2013. jún. 3. 08:31
 16/25 anonim ***** válasza:
75%
Hát én elég egyedül maradok ezzel, de én az Arsenal-nak szurkolok... A VB-re meg remélem kijutnak a magyarok, ha nem akkor az argentinoknak vagy hollandoknak.
2013. jún. 3. 08:45
 17/25 anonim ***** válasza:
Amúgy g) Szijjártó nagyon profin focizik. :D
2013. jún. 3. 08:46
 18/25 anonim ***** válasza:
c) Vona Gábor
2013. jún. 4. 15:56
 19/25 anonim ***** válasza:
Vona Gábor
2013. jún. 5. 13:05
 20/25 anonim ***** válasza:
c;vona gábpr
2013. jún. 6. 04:05
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!