Jövőre kinek drukkolsz?
Figyelt kérdés
a) Orbán Viktor
b) Mesterházy Attila
c) Vona Gábor
d) Schiffer András
e) Gyurcsány Ferenc
f) Bajnai Gordon
2013. jún. 2. 20:04
11/25 anonim válasza:
Ennek a politizálós közvéleménykutatásosdinak itt semmi értelme, de jövőre VB is lesz, úgyhogy én mindannyiunknak drukkolok, és azt mondom, hogy HAJRÁ MAGYARORSZÁG !!!
(Már ha kijutunk. (Ha nem, akkor hajrá Spanyolország v Németország! (Mindkettő megérdemelné.)))
12/25 anonim válasza:
Semmiben nem értek vele egyet - sőt a mai besorolás szerint szélsőjobboldalinak számítok - , viszont a jelenlegi országgyűlésben Schiffer Andrást tartom a legnagyobbra, mert szakmailag áll a legtöbb kérdéshez, hiányzik belőle az arrogancia, a személyeskedés, visszamutogatás minden 2. felszólalásban...stb. Ezért bár én nem fogok senkire sem szavazni, mert végső soron teljesen mindegy ki kormányoz és a jelenlegieket ráadásul mind utálom, de azért szurkolok, hogy ő valamilyen módon bekerüljön az új Parlamentbe. Nem azért, mert úgy hiszem, hogy ettől nekünk jobb lesz, hanem azért mert az az ember megérdemli.
13/25 anonim válasza:
c.
Amúgy Brazília, Anglia, Hollandia, meg persze hajrá magyarok! :)
14/25 Komplikato válasza:
Magyarországnak. Bár szívem szerint a Magyar Köztársaságnak drukkolnék, csak ...
15/25 A kérdező kommentje:
Látom, kissé félreértettem a kérdést!! Nem focira vagyok kíváncsi, hanem a jelöltekre!
2013. jún. 3. 08:31
16/25 anonim válasza:
Hát én elég egyedül maradok ezzel, de én az Arsenal-nak szurkolok... A VB-re meg remélem kijutnak a magyarok, ha nem akkor az argentinoknak vagy hollandoknak.
17/25 anonim válasza:
Amúgy g) Szijjártó nagyon profin focizik. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!