Kezdőoldal » Politika » Pártok, kormányzás » Erről mi a véleményetek? Lent!

Erről mi a véleményetek? Lent!

Figyelt kérdés
Főleg a Szegedi Csanád percei tetszenek a legjobban.100%igazság!!Http://kuruc. Info/r/2/47987/
2009. okt. 6. 19:03
 1/10 anonim ***** válasza:
36%
legalább a linket add meg normálisan te *uzi
2009. okt. 6. 19:09
 2/10 anonim ***** válasza:
5%

Látszik milyen hatékony lesz a Jobbik jövőre a parlamentben!

Mondanak valamit, a Fidesz kivonul, és az 50% feletti szavazatával azt szavaz meg, amit akar.

2009. okt. 6. 19:16
 3/10 anonim ***** válasza:
2009. okt. 6. 19:57
 4/10 anonim ***** válasza:
53%

Még több ehhez hasonlót!

Végre nem lesz helye a "mocsárnak" a parlamentbe!

2009. okt. 6. 20:06
 5/10 anonim ***** válasza:
53%

Adjon az Isten

Én is éppen most néztem meg és akartam 1 kérdést nyitni a témában, de már megelőztek :). Nagyon tettszik a Jobbik fellépése. Csak így tovább. Remélem végre is hajtják majd amiről beszélnek. Hajrá!!

Szebb Jövőt!

2009. okt. 6. 20:08
 6/10 anonim ***** válasza:
75%

Remek beszéd!

Tartalmas és ütős oltás volt.Megadta a szociknak azt,ami jár nekik:)

Remélem jövőre bekerülnek a parlamentbe.

2009. okt. 6. 21:32
 7/10 anonim ***** válasza:
78%

Jó beszéd volt és hatásos, csak hogy tudják meg az emberek hogy nem változik a racionális és kemény stílus a falak között sem.

De akkor lesz igazi hatása a jobbiknak, ha a gazdasági dolgokban is ugyan ezzel a radikális kiállással áll hozzá, és nem csak kritizál, hanem javasol is.

Szerintem képesek rá, és ha a nemzet számára okos lépéseket javasolnak ezzel az elánnal akkor mindenkinek csak haszna lehet belőle.

2009. okt. 7. 09:37
 8/10 anonim ***** válasza:
65%

"Mondanak valamit, a Fidesz kivonul, és az 50% feletti szavazatával azt szavaz meg, amit akar."

Nem hogy a 2/3 nem jön a Fidesznek össze, de az 50% ban sem vagyok ma már biztos! Hihetetlenűl erősödik a jobbik

és nem csodálkoznék ha 20% feletti eredményt érne el.

2009. okt. 7. 12:07
 9/10 anonim ***** válasza:
63%

"100% igazság!!"

Száz százalék igazság egy politikus kampánybeszédében. És ezek gondolják magukról, hogy nem birkák, meg ők azok, akik átlátnak a szitán és nem dőlnek be a politikusoknak.

2009. okt. 7. 14:04
 10/10 anonim ***** válasza:
Tökéletesen igaz amit mondott,csak az a baj hogy ha hatalomra kerülnek a vállukat fogják rángatni,hangosan kérdik hogy miből és közben tömik a maradékot a táskába.Bár ne nekem lenne igazam.(de nem az orvosok tűzoltók pedagógusok stb tartották el az országot)
2009. okt. 9. 19:33

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!