Miért lesz valaki jobboldali vagy baloldali?
Figyelt kérdés
Engem nem igazán vonz egyik oldal sem, inkább liberális vagyok és azért tettem fel ezt a kérdést, hogy esetleg változtassak a politikai nézeteimen.2013. máj. 15. 15:12
1/3 anonim válasza:
A legtöbb ember, ebbe beleszületik. Inkább a család, baráti kör, társaság adja meg azt az alaphangot, hogy most melyik pártra érdemes szavazni. Az emberek alapvetően apolitikusok, vagyis nem értékrend alapján szavaznak, hanem mint ahogy a fociban, szurkolnak a saját csapatuknak. Ennyi. Sajnos.
2/3 anonim válasza:
Mert az emberek gonolkodás nélkul veszik be amit a pártjuk mond. És ezmiat mindenáron kitartanak mellete.
3/3 anonim válasza:
Nem hiszem, hogy meg kellene változnod. Mindenki saját belátása szerint dönt, persze a család és környezet döntőben meghatározó ebben a dologban. Magyarországon nincs igazi baloldal sem igazi jobboldal sajnos. Én így az európai normák szerint vallom magam, szociálisan baloldalinak, de gazdaságilag jobboldalinak. Ez mondjuk egy szocdem pártnak felelne meg.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!