Mit kell csinálni ha az ember apja zsidózik?
Figyelt kérdés
Azt mondom: Kár hogy bezárt a Tungsram! Apám: a zsidók miatt van!
A TV mondja: elkaptak egy korrupt rendőri vezetőt! Apám: "zsidó!" Ettől meg lehet hülyülni mit csináljak?
2013. máj. 8. 20:05
11/22 anonim válasza:
Pontosítanák:
A velejéig romlott embereket zsidónak nevezzük.
Ennek semmi köze a zsidó néphez, vagy valláshoz, csak épp a szó azonos.
12/22 anonim válasza:
"Na apám is ezt mondja amit az utolsó."
Nalátod. Ő már tud valamit.
13/22 A kérdező kommentje:
Vigyázz öregem, taoista budhista vagyok, behivom a Trinidadiakat, az Északindiaiakat utána a jobboldal elmehet a p-be.
2013. máj. 8. 22:26
16/22 anonim válasza:
ha nem tetszik el lehet menni. szokj hozzá, egyre több ilyen van, lesz. szerencsére
17/22 anonim válasza:
Semit nem tudsz csinálni az enyém vagy hithű komonista és jobbikos egyszere énse tudok mit csinálni azal amikor azal jőn hogy a szovjetek le veri az usát.
18/22 anonim válasza:
Csak azt tudnám, hogy az öreged honnan tudja, hogy ki a zsidó. Hihetetlen látnoki képességei lehetnek...
19/22 anonim válasza:
aki nem agyilag rokkant, az a legtöbb zsidóról megmondja hogy zsidó. azért a nyílvánvalót nem kell magyarzáni
20/22 anonim válasza:
nekem is van egy ilyen zsidó fóbiás ismerősöm, szerencsére nem vagyunk jóban, én is agyfaszt kapok az ilyenektől, még jó, hogy az én szüleim nem ilyenek, de a legnagyobb baj hogy egyre több ilyen idióta szaladgál az utcán, valamelyik nap 1-est kapott ismerősöm fia a suliban, persze nem ám a gyerek szarik a tanulásra, hanem a tanár zsidó... ettől lesz a gyerek is ilyen műveletlen zsidózó mint a primitív őse
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!