Ha ma lenne a parlamenti választás, szerintetek a jobbik hány %-ot kapna?
jobbik a parlamentbe! Szegedi Csanád beszéde
http://www.youtube.com/watch?v=mEeWfEPu9l4&feature=player_em..
ajánlom figyelmetekbe
a kapitalisták csak nézek ki a fejükből... szemetek
így kell elküldeni őket a pi..ba
szép volt Csanád
jobbikos elvtársak szebb jövőt!
Szerintem meg lesz a 15%.
A vidék rájuk fog szavazni ha megtudják, hogy drága Viktorka milyen elfogultan támogatja a cigánybűnözőket a magyar károsultak ellenében. Ha rafinált a Jobbik a közbiztonság kérdésével megszerezhet többet is mint 15%.
"Viktorka milyen elfogultan támogatja a cigánybűnözőket"
Erről mesélnél kicsit bővebben? Talán a három csapás bevezetésének javaslásával támogatta? Vagy akkor támogatta, amikor 1998-ban segély helyett adókedvezményt adott a gyerekek után, ill. a családi pótlékot a gyerek iskolalátogatásához kötötte?
Az előttem szólónak:
"A cigányságot nem érheti semmiféle hátrányos megkülönböztetés csak azért, mert egyes rétegei nehéz körülmények között élnek. Minden magyar kötelessége, hogy ezeket az embereket megfelelő társadalmi szintre hozza föl"
Na ez volt Viktorkának az idézete amiben minden benne van. Kíváncsi vagyok, hogy azok az emberek mit szólnak ehhez akik vidéken mindennapos cigányterrorban élnek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!