Ha ma lenne a parlamenti választás, szerintetek a jobbik hány %-ot kapna?
Én olyan 10-20% közé saccolnám.
Amúgy kedves első!
Olyan szép és csodás világban élünk, hogy Nagy-Magyarország visszaállítása a legnagyobb problémánk, nem? Néha a földre is le kéne szállni ha már nyomod a demagóg sódert.
Csak érteném minek nyilatkozol olyasmiről, amivel jól láthatóan köszönőviszonyban nem vagy...
Én abban bízok hogy Magyarországon a Jobbik lesz a 2. legerősebb párt.És annak örülnék ha legalább 25-30%-ot kapna.
De sajnos a realitások talaján maradva,a jövő évi választásokon valószínűleg 10-15% fog kapni.
A parlamentbe szerintem listán fog bejuttatni képviselőket,mert még nem olyan erős hogy valamelyik választókerületben győzzön(de jólenne ha tévednék).
Így a parlamentben olyan 15-20 jobbikos képviselő fog ülni majd.
Szerintem....
hidd el a jobbik kormányozni fogja az országot egyszer!
nem fog eltűnni a süllyesztőbe mint a szélsőségesen rossz szdsz, ebbe ne is reménykedj....
volt idő mikor én is azt hittem az ep választás után "na itt lesz az út vége", de a jobbik mindig újított valamit, és nem fognak eltűnni most már.. most már nem tűnhetnek el:)
fel a zászlót a magasba, előre a szebb jövőért 2010 és megváltozik a világ!
8-10%
és kb. 5 egyéni körzetben is nyernének
"Olyan 12% szerintem.Amit sajnálnék.Győzzön a jobbik,aki mást mond,nem magyar!"
A szívemből szóltál győzzön a Jobbik!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!