Ma hallotam, hogy ősszel ki fog derülni, hogyha a baloldaliak összeálnak, akkor ki lesz a közös kormányfőjelölt! A 4 párt összeolvasztásával kit tartotok a legesélyesebbeknek?
Gyurcsányt be sem fogják venni.
Ez politikai öngyilkosság lenne.
Mit gondoltok , mennyien szavaznának oda , ha Gyurcsány "atyánk" is bent lenne?
Akik kiábrándultak az MSZP-ből azok azóta rájöttek, hogy van rosszabb is a fityesz. A leváltásukhoz pedig összefogás szükséges. Egy 6 általánost végzett fülkeforradalmárnak ez már persze felfoghatatlanul bonyolult és összetett dolog, de egy értelmes baloldali szavazó simán belátja hogy ez a leghelyesebb döntés jelen helyzetben.
13.
Ez nagyon durva általánosítás és ítélkezés.
Nem minden baloldali értelmes és nem minden jobboldali hülye.
Itt te általánosítasz. Ha szerinted a 6 osztályt végzett fülkeforradalmár egyenlő a jobboldallal akkor régen rossz.
Én is jobboldali vagyok ,de nem tartozok a fülkeforradalmárok közé.
Akiket fülkeforradalmárnak nevezel azok a Fidesz "prolijai" , ahogy az MSZP-nek is vannak proletárjai.Persze , a proletárt nem anyagi helyzetre értem.
Én sosem nevezek hülyének olyanokat akik más ideológiában hisznek , inkább próbálom megérteni , átlátni.
Ha a 4 párt alatt az MSZP-t, az Együtt-PM szövetséget, az LMP-t és DK-t érted, akkor abból egy, az LMP már szóba se jöhet, különben most nem lenne PM. A DK szívesen összefogna, de szerintem az inkább csak ártana a baloldalnak. Az MSZP-nek és az Együtt-PM-nek viszont mindenképp össze kell fogniuk, és ezt ők is tudják. Másképp esélytelenek.
Gyurcsánnyal fölösleges foglalkozni, mert aki még mindig az ő esélyeiről beszél, az valószínűleg vagy NAGYON jobboldali, vagy NAGYON balos. (Vagy nem látja jól át a helyzetet.)
Mesterházynak az az előnye, hogy mögötte áll egy nagy támogatottságú párt, míg Bajnainak nincs ilyen kiépített pártszervezete, de ő maga eléggé népszerű. De szerintem egy harmadik személy is szóba jöhetne, egy kompromisszum (pl én Botka Lászlót említeném itt meg lehetőségként).
Amúgy nem az a lényeg, hogy ki lesz a miniszterelnök-jelölt, mert Magyarországon parlamentáris rendszer van, pártokra szavazunk, nem vezetőjelöltekre.
Az mszp és aegyütt2014,meg a dk-EGYKUTYA!Egy és ugyanazon tökés kizsákmányolo euro-atlanti klikk szálláscsináloi,a liberalizmus martalocai akik pánikkal látják,hogy Nyugaton is döledeznek a bástyak,és az rendszer amit örökkévalonak gondolnak már repedezik,mint gyászos elödje,és korcs apja a szocializmus is,mert mindkettö istentagado gyökérrel rendelkezik.
HA VOLNA IGAZIO BALOLDAL-mint ahogy nincs-MINT PL. A GÖRÖG SYRYSA,AKKOR LEHETNE LÁTNI MI A KÜLÖNBSÉG A NEMZETI BALOLDAL,ÉS A MAGÁT BALOSNAK HAZUDÓ LIBERÁL-PÉNZISTÁK KÖZÖTT!
Ha szerinted az MSZP jobb volt, akkor, mint már mondtam, megérdemled még 4 évre őket.Kiküldték Gyurcsányt és Bajnait szavazatot szerezni, aztán "koalíció" cím alatt kormányoznának tovább 2014-től.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!