Az MSZP vs a fidesz fogja nyerni a 2014-es választást?
Figyelt kérdés
A jobbikot ne írjátok mert úgyse nyernek. Szerintem az MSZP mert már mindenki megutálta ezt a hatalommániás orbánt és őt csak a hatalom érdekli2013. ápr. 6. 14:38
21/30 anonim válasza:
Úgy szar az ellenzék ahogy van!!!!
22/30 A kérdező kommentje:
igaz de még van 1 év akármi megtörténhet és antal józsef tette tönkre az országot
2013. ápr. 6. 17:21
23/30 anonim válasza:
Szeretem a vakokat :D Szavazzatok mind a Fideszre! Mert az a jó nekünk, most is milyen jó :) Van rezsicsökkentés, minden amit csak akarsz. Röghöz kötés, szeretem ezt mind :) Olyan... szabadnak érzem magam.
24/30 Joe Makepeace válasza:
Azért az 1-es válaszolótól egy kicsit jóval frissebb felmérés kell, nem január 30.-ai, ahol ráadásul az E14 még nem is volt párt, hanem mozgalom...
25/30 Joe Makepeace válasza:
Ja majd elfelejtettem, amikor a birkák majd rájönnek július 1-től, hogy a "rezsicsökkentés", csak egy Viktor-féle felfújt kotongumi volt ami szétpukkadt, és rájönnek ők is ott a narancsködben, hogy ami elment a réven, az visszament a vámon, meg még 1-szer 2-szer módosítják a tákolmányt, na majd akkor lesz érdemes igazán megnézni a közvélemény kutatásokat...!
26/30 anonim válasza:
Valószínűleg a Fidesz, de nem esik jól. Másodikként lehet a Jobbik vagy Mszp. Utána E2014, DK, LMP és egyebek...
Vajon az Mszp össze fog állni a DK-val és az E2014-el?
27/30 MolotovPunk válasza:
Én csak annyit mondok.Két esély van.MSZP vagy fidesz.Ő kezükben van a média nagy része.
Jobbik teljesen esélytelen.
Azért remélem le váltják a jelenlegi kormányt.
3 év alatt több kárt okoztak,mint az előzők 8 év alatt.
28/30 anonim válasza:
A FIDESZ fog nyerni, ebbe nyugodj bele.
Csak hogy a lehető legnagyobb optimizmusommal álljak hozzá: borzalmas lesz.
29/30 sanyika007 válasza:
Az Mszp-s liberálisok a cigányokat gyilkolták le 2008 -ban! Elölte 2006-ban belelötek a tömegbe a rendőrei.. Ha nem megy szépen akkor erőszakkal? .. 4-millió ember van a szegénységi szint alatt minden második gyerek éhezik! Aki ezek után a Msz-s gennyládákat élteti az elmebeteg...
30/30 Joe Makepeace válasza:
Sanyika! Tanulj meg írni helyesen meg fogalmazni! Téged nem lehetne jövőre a szavazóurnák közelébe sem engedni, a hasonló gondolkodású közveszélyesekkel együtt ! Ti nem tudjátok mit beszéltek...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!