Mennyit hozhat az MDF, SZDSZ koalíció a konyhára?
Figyelt kérdés
Bokros lesz a miniszterelnök jelöltjük. Szerteintek van így esélyük bejutni a parlamentbe?
Szegény Antal Józsi, ha ezt tudná forogna a sírjában.
2009. szept. 21. 17:13
2/22 anonim válasza:
Valakinek megint nagyon elszállt a fantáziája!
Miért írod úgy mintha ez egy igaz tény lenne? Becsapsz vele másokat!
3/22 A kérdező kommentje:
Valahol azt olvastam, hogy közös letát terveznek.
2009. szept. 21. 17:38
6/22 anonim válasza:
Valahol olvastad?
Olvad ezt is: az MSZP és a Jobbik koalícióra lép, és Jáksó László lesz a miniszterelnök jelöltjük.
Na most, hogy olvastad, terjesztheted ezt is.
7/22 anonim válasza:
Szerintem Bokrossal az MDF az szdsz nélkül is be fog kerülni a Parlamentbe.az mdf-nek nem érdeke a koalíció mert az szdsz mára szitok szó lett.Bokros a szakértelmet testesíti meg,egyszer már rendbe hozta az országot,mindenki tudja ebben az országban hogy Bokros programját kellene végrehajtani,de mégis sokan inkább a könnyű álmot a populista demagóg Fidesz támogatják.
8/22 anonim válasza:
Az mdf jelenleg jóval a parlamenti küszöb alatt van, a szadesszal együtt. Borkos szakértelmét meg nem kommentálnám. Még egy ilyen sokadig szakértő, és végleg lehúzhatjuk a rolót...
9/22 anonim válasza:
95-ben Bokros egyszer már megmentette az országot a csődtől,növekvő pályára állította a gazdaságunkat,csak sajnos nem engedték neki hogy a többi reformot is végrehajtsa,pedig ha megtörtént volna ma már közel lennénk Ausztria életszínvonalához ebben biztos vagyok.
10/22 A kérdező kommentje:
Bokrost tanait követte 2006-tól Gyurcsány majd Bajnai is. Azt hiszem ezért tartunk itt ahol. A Fidesz lenne demagóg? Te kire is szavaztál? Gyurcsányra? No comment.
2009. szept. 21. 18:46
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!