Ki nyeri a '14-es választásokat?
- a Fidesz ugyan megkapta eddig a 2/3-ot, de most elég nagy.az elégedetlenkedés...
- az MSZP nem hinném, hogy annyira népszerű lenne, hogy ez összejöjjön...
- Jobbik? Lehet, hogy a fiatalabbak körében népszerű, de ez nem lesz elég...
- Lmp? Együtt 2014? Ezután a szétszakadás után nem hinném...
Szerintetek?
Ezzel csak azt akartam mondani, h az a párt/szövetség/akármi szerintem a legszimpatikusabb amelyik nem írja elő nekem mit tegyek.(Pl: Te írja nekem elő h milyen ruhába járjak, milyen vallást higyjek, milyen eszméket valljak.) Jelen esetben kevés ilyen politikai párt van(ha van), ezért sajna az nyer akire a legtöbb populista propaganda hat.
Mivel még mindig ez a nyerő, ezért elhintik h adnak munkát, meg csökkentik az adót, meg szídják egymást jobbra ballra, h mennyire elb@szták az országot.
Fidesz behúzza, de közel sem lesz kétharmad - egy erős ellenzékkel járnánk a legjobban
Maszopból nem kérek, Bajnai a fasorban sincs, a Jobbiknak meg egyelőre nagy falat lenne a kormányzás
És mi lenn, ha senki nem menne szavazni? :-D Kíváncsi lennék mi történne... Persze ilyen nincs.
Részemről remélem a Jobbik nyeri meg. Reálisan, meg a Zsidesz... Hát ez van.
Csak végre fel kéne fognia az embereknek, hogy ha két sza.r párt közül mindig vagy az egyiket választjuk, vagy a másikat, de mindkettő rossz.. Akkor talán esélyt kéne adni egy harmadiknak, hátha... Aztán ha az se válik be, akkor se lesz az ország helyzete ennél is rosszabb...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!