Kezdőoldal » Politika » Pártok, kormányzás » Miért ennyire végletesen...

Miért ennyire végletesen erkölcsteln a Fidesz?

Figyelt kérdés

2013. márc. 5. 16:55
 1/8 anonim ***** válasza:
0%

Indokolt meg, hogy miért erkölcstelen a Fidesz? Amúgy szerintem meg a MSZMP akarom mondani MSZP, az erkölcstelen. Hát ki tett ki a Matolcsyt, Hoffmant, Orbánt bíráló és bicskanyitogató plakátot?

[link]

2013. márc. 5. 17:08
 2/8 anonim ***** válasza:
92%
Miért, talán hazugságot írtak a plakátra? Meg egy kancsalt már ne kelljen photoshoppal kijavítgatni, mondjuk ez attól sem lenne szebb.
2013. márc. 5. 17:12
 3/8 anonim ***** válasza:
0%
Igen hazugságot írtak a plakátra, és ez nem is az ő javukat szolgálja, csak a kormányt járatja le, ha az emberek elhiszik azt amit ők mondanak, írnak az elmúlt 8 év után meg hát ami előtte volt 4 évtized MSZMP után. Ennyi erővel a Fidesz is csinálhatna egy olyan plakátot amin Rákosi van és az van ráírva, hogy MSZP.
2013. márc. 5. 18:17
 4/8 anonim ***** válasza:
100%
Érdekes csak a fideszes bíráló plakátot veszed észre? Én látok egy rakat Bajnait meg Gyurcsányt szidalmazó plakátot is. Persze mindegyik tök fölösleges. Kampányra van pénz.
2013. márc. 5. 18:35
 5/8 anonim ***** válasza:
60%
43%-nak írtam
2013. márc. 5. 18:36
 6/8 anonim ***** válasza:
na igen...az elvakult fideszes ezért támogatja még viktor...mint ahogyan az mszp lejáratós plakátot sem veszi észre, úgy azt sem, hogy a szeretett pártja egy erkölcstelen banda...nem mondom, hogy mszp jobb, jobb lenne, ha nem lennének pártok sem...a kérdésre meg szerintem nincs válasz, épeszű ember nem tudja felfogni, hogy az ilyen kapzsi emberek mit gondolnak, amikor "dolgoznak"..
2013. márc. 6. 15:04
 7/8 A kérdező kommentje:

Én erről azt gondolom, hogy van a személyes erkölcsön kívül közösségirtkölcs is, ennek az a mércéje, hogy mennyiben szolgálja valami az emberi faj túlélését(a harmoniát(homeosztázist)) – sztem különben a személyes erkölcsnek is ez a mértéke(csak ez áttételesebb, bonyolultabb). Az emberiség túlélésének tudományosan bizonyítható módja az együttműködés a liberális, jogállami demokrácia keretében. Amelyik közösség ez ellen tör, antidemokratikus, az az elképzelhető legerkölcstelenebb (pont mint személyes erkölcsben a pedofilok, anyagyilkosok, kútmérgezők).

A személyes erkölcs alapja a szerénység, a közösségi erkölcs alapj a (demokratikus)Ű önkorlátozás, ki meri azt állítani, hogy a jelenlegi hatalom önkorlátozó, a benne tomboló személyek szerények? Ép ésszel senki!

2013. aug. 28. 13:37
 8/8 A kérdező kommentje:

Hát mi van?

A "nagyérdemű" publikum igen csak elhallgatott.....

2018. aug. 1. 13:20

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!