A Jobbik pénzügyi elszámolásait hol találom meg? (amik pl a kampányra vonatkoznak)
"Írja ezt Papolczayné Csurka Pista pártjának képviselője:-)"
Jobbikos képviselők nyilatkozatait idézve.
"Én úgy tapasztaltam, hogy a Jobbik helyi szervezetek szintjén a tagdíjakból és adományokból gazdálkodik."
Te úgy tapasztaltad, de kimutatás nincs róla.
Ha minden rendben van a Jobbik pénzügyei körül, akkor mi ez a sumákolás? Miért nem adnak ki közleményeket, amikben leírják, mennyi adományt kapnak a tagságuktól? Még kampányolhatnának is vele, hogy mennyire bírják a nép bizalmát. Ehelyett: hol van közünk a Harmadik Úthoz, hol nincs - hol 20 milliót költöttünk, hol 40-et - hol ezért járogatunk Moszkvába, hol azért.
"miért nem b@sznak át egy valótlan kimutatással?"
Mert kezdők, és nem értenek hozzá, hogyan kell ilyeneket csinálni. Rutintalanság.
A hülyeség fájna !
Linkeljetek már az Mszp vagy az SZDSZ hasonló elszámolással kapcsolatos kimutatásaival valamit!
Senki nem tud elszámolni.
Nem is lehet mert többszörösen alul vannak finanszírozva.
Abból a pénzből még a működésük se jön ki, nem hogy kampány.
Ez a baj pontosan , mert ez így a korrupció melegágya.
Mindenki elkötelez magát csak hogy kampányolhasson és odaadja a befolyásolhatóságát "egy marék apróért" !
Igen apró, mert ahoz képeset ami kárt okoznak utána az érdek csoportok az akár a több ezer szererese is lehet annak amit adtak. Befolyásolják az egész gazdaság szerkezetét és eltorzítják a természetes piaci folyamatokat. Szerintem inkább 5× annyit kellene fizetni a pártoknak , de szorosan elszámoltatni és akkor megszűnne ez az áldatlan állapot. És csökkenne a korrupció. A jobbiknak nem volt még sok pénzt igénylő kampánya de ők sem tudják háttér nélkül megoldani a jövőben.
09-12 10:01
Ezen jegyzetben ezen úriember összevette a Jobbik nevét a MIÉPpel. Mert a Jobbik egyenlege a vizsgálatok után az ÁSZ számvevő séke szerint az összes Parlamenten kivüli pártnak a beszámolójához viszonyítva a legszabályosabb.
Itt ebben a cikkben összemosták a Jobbikot és a MIÉPet gerinctelen modon. Annak okán, hogy 2006-ban a választáson együtt indultak. Amely szövetség Vona Gábor szerint egy kényszer házasság volt, hogy elérjék az 1 %os küszöbött a választásokon és azt követően kapjon a két párt állami támogatást.
Ez olyan, mintha a KDNP törvénytelenségét Fidesz KDNP törvénytelenségeként jegyeznék. Ilyen modó viselkedése ezen hírformátumok részéről felháborító, gusztustalan és mocskos.
A Jobbik volt az a az egyik párt, aki valami irdatlan mennyiségű pénzt elköltött a kampányára az EP választások előtt.
A Jobbik a 2006-os választásokon elért eredménye után kapott pénzből finanszírozta a kampányát? Akkor én lehet, hogy valamiről lemaradtam? Több szavazatot kaptok mint a Fideszesek, vagy az MSZP mert náluk több pénzt tudott elkölteni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!