Az emberek egy része tényleg ennyire nem lát tisztán, vagy direkt nem is akar?
Felmentem Orbán Viktor Facebook oldalára kíváncsiságból, és elképedtem, hogy sokan milyen kommenteket hagynak ott. Csak pár példa:
"Már nem azért, de az ország rohadtul jó úton halad a ráncba szedéssel kapcsolatban! Nem tudom, hogy maga hol él."
"Orbán Viktor is csak ember!- ô megteheti és megérdemli, mert küzd az országért! A másikak meg csak lopni!!!!!- (tudnak) ;)))"
"Elnök Úr, remélem az országot is évtizedekig vezetni fogja! Viktor for president!"
Nem értem az egészet. Ezek az illetőt mit imádnak benne annyira? Mitől látják ők teljesen másképp a helyzetet? Normális emberek ezt tényleg komolyan gondolják?
""nem tudom, de életét kezdő fiatalként semmi jót nem érezni a fidesz részéről""
Nem akarok kötekedni!
DE egy életet kezdő fiatal akit eddig egyáltalán nem érdekelt a politika és nem tudja , hogy az előző kormányok hogyan politizáltak - hogyan sűlyeztették az országott a jelenlegi válságba - nyomorba az nem igazán tud érdemben véleményt mondani és mindent elhisz. Az ilyen illető csak a jelenlegi helyzetről "szűr le véleményeket" és sokmondent rosszúl- rossznak lát , emiatt könnyen befolyásolható. Ezért is próbálja a jelenlegi ellenzék a fiatalokat uszítani hisszen ök nemrég még gyerekek voltak és nem politizáltak nem tudják az előző kormányok miket rontottak el.
na ez az, ilyenkor védekezésként egyik párt sem tud mást mondani, minthogy őróluk torz hírek megy ki a médiába, és hogy aki nem ért velük egyet, az befolyásolva van.
helyesbítek akkor, hogy több éve abban lévő fiatal, hogy hogy kezdje el végre élni az életét. Ha már van egy 5 éves hitelem, akkor nem most esett le a tojáshéj a seggemről, nem most jöttem ki az iskolapadból, és bizton állíthatom, hogy az MSZP idejében valami miatt könnyebb volt minden. De itt megjegyzem, soha nem voltam MSZP-s, ez egy megállapítás.
Viszont ami most van, az borzalom.
Kicsit objektívebben kéne látnotok a világot, nem egy image-ként isteníteni valakit.
Én leszarom ki kormányoz, csak legyen élhető ez az ország.
nem vagyok sem Orbán fan, sem Gyurcsány megszállott. Az mind bolond aki ez alapján teszi le a voksát.
Basszus úgy érzem ezt a jelenséget, mint amikor 15 évesen rajongtam a GNR-ért, és az istennek sem tudtak volna lebeszélni hogy ne tartsam Axl Roset a megtestesült Istennek.
nem elég bizonyíték az, hogy a nagyszülőknek (ha még van olyan szerencsés egy fiatal, hogy él valamelyik nagyszülő) biztosabb havi jövedelmük van, mint az unokáknak? Mert nálunk ez van, és ismerőseimnél is. Mindig van valamelyik gyerek akinek nincs munkája, és a nagypapa, meg a nagymama a biztonság a családban. Mindig ők adják a vésztartalékot.
Ez senkinek nem tűnik fel????????????????????
Baromira vannak támogatva a fiatalok mondhatom. Persze, mert nem potenciális szavazóréteg, mert nincs átmosva az agyunk komcsi gyűlölettel, sem semmi mással. Az öregek viszont még nagyon is potenciális szavazótábor a XX. században élt sérelmeik miatt, és büszkeségből azért is elmennek szavazni a maguk kiforrt ideológiájuk miatt.
Csakhogy ezek hamarosan kihalnak, és akkor mi lesz velük?
Senkinek nem tűnik fel hogy a fidesz is csak egy számító pénzéhes érdekbanda, aki manipulációjával operál a megszállottjai között?
13/
Király voltál de mit sem tehetünk ezek ellen a pénzéhes banda ellen .De ment a zöld :)
A 12 szerint "az MSZP idejében valami miatt könnyebb volt minden" A 12-esnek könnyebb volt akkor, nekem most könnyebb.
Ebből tisztán látszik az ellentét forrása. Amit elvett tőlem az MSZP kormány, azt mások között szétosztotta.
Most a fidesz nem tőlem veszi el a pénzt, és nem osztogat nekik.
Ha azok lennének többségben akiknek jobb volt az MSZP alatt, akkor nem sok esélye lenne a fidesznek. De egyenlőre nem ezt mutatják a felmérések.
és te hány éves vagy? milyen társadalmi rétegbe tartozol? és mitől könnyebb neked most?
komolyan érdekel, legalább tudjam, hogy valakinek jobb lett.
15#
40 éves mérnök vagyok. Nem minimálbérért dolgozom, de nem is 8 órát hanem többet. Miért élek most jobban ? Az MSZP elvette a fizetésem 54 %-át. 2013-ban 33,5 % az elvonás, adó + járulékok. Jelenleg is több SZJA-t fizetek, mint amennyi a minimálbér nettója. Többszörösét fizetem be az államnak mint más dolgozók.
Szégyelljem magam érte, hogy éveket tanultam és most megfizetnek ?
Úgy gondolom, hogy jogosan tartok igényt a pénznek a nagyobbik részére amiért megdolgoztam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!