Kezdőoldal » Politika » Pártok, kormányzás » Mi a véleményetek Gyurcsányék...

Mi a véleményetek Gyurcsányék mai Lendvai utcai tüntetéséről?

Figyelt kérdés
Kicsit dühít ez a tüntetés, mert csak az "én is cigány vagyok" feliratokat láttam a táblákon. Egy olyan feliratot sem láttam, amelyben a sportolókat sajnálták volna a derékba tört sport karrierjük vagy életük miatt. Vajon normális értékrenddel bírnak ezek az emberek, akik gyakorlatilag az elkövetői oldalt védik, és eszükbe sem jut a vétlen áldozatokra gondolni?

2013. jan. 13. 18:13
1 2
 1/18 anonim ***** válasza:
24%
Ki az a Gyurcsány?
2013. jan. 13. 18:16
 2/18 anonim ***** válasza:
33%
Vicc kategória.
2013. jan. 13. 18:19
 3/18 anonim ***** válasza:
31%
Na, de komolyra fordítva, engem a tüntetésnél sokkal jobban zavar, hogy Lendvai Ildikóról utcát neveztek el.
2013. jan. 13. 18:23
 4/18 anonim ***** válasza:
74%

Nem lehet véletlen hogy a Lendvai utcában tüntetnek :D

Amúgy nem értek egyet velük, konkrétan én se szeretem a cigányokat.

2013. jan. 13. 18:24
 5/18 anonim ***** válasza:
100%

A Fidesz és Magyarország védelmében:

Sok igazság van abban, amit fent írtál, de szerintem Bayer Zsolt egy már rég nehezen vállalható ember mind a Fideszben mind az újságírótársadalomban. Van néha ha jobb a búcsú bármennyire is fájó. Hogy a Fideszt ne támadhassák alappal vagy alap nélkül. Most könnyebb volna mintha a választások előtt mondana valamit amivel megnyerné a baloldal a választást..

2013. jan. 13. 18:29
 6/18 anonim ***** válasza:
45%

Nem az elkövetői oldalt védik, ez csak egy primitív fideszes propaganda. Az a problémájuk, hogy a FIDESZ egy emblematikus figurája a cigányság zömét egy azonnal kiiktatandó állatnak tartja. Tőlem nagyon távol áll ez a mocskos stílus, mi otthon se beszélünk így, ezért nekem megdöbbentő, hogy ilyen lett a magyar közélet nyelve, és e miatt se a kérdező, se az eddigi válaszolók nem kapják fel a fejüket.

Egyszerűen nem szabad így beszélni egy embercsoportról. Erre nem indok az, hogy közülük most páran egy bűncselekményt követtek el. Sőt, az se indok, ha sokan követnek el bűncselekményt. Helyesen mutat rá a DK, hogy Ruandában kezdték csótányoknak nevezni a médiában a hutuk a tuszikat, és a vége egy egymilliós népirtás lett. És még több hasonló példát is hoztak. Persze nem állítom azt, hogy itt egy népirtás küszöbén állnánk, de az ilyen primitív minősítgetések akkor is elfogadhatatlanok egy civilizált ország médiájában a vezető kormánypárt nagy tekintélyű publicistájától, a miniszterelnök barátjától és az általa nagyra értékelt békemenet sztárjától.

2013. jan. 13. 18:39
 7/18 anonim ***** válasza:
37%
Bizonyos emberek bűne miatt nem kellene egy egész népcsoportot állatnak nevezni és ilyen stílusban megnyilvánulni, mert ez sosem vezet jóra és értelme sincs.Ellenben minden bűnösnek meg kellene kapnia méltó büntetését, származásra, foglalkozásra és minden egyébre való tekintet nélkül.És hogy kiben tett kárt?Az teljesen mindegy, minden élet egyformán értékes.Ha valaki megüt egy rendőrt, miért kap nagyobb büntetést annál, aki egy egyszerű embert megölt?
2013. jan. 13. 18:59
 8/18 anonim ***** válasza:
78%
Ezt csinálják 20 éve, ha valaki rosszat merészel írni a cigányokról, akkor rögtön tüntetés, nácizás, fasisztázás stb. A politikájuknak ez szerves része, hiszen ezzel lehetetlenné tesznek bármilyen párbeszédet vagy megoldást a problémára. Ők viszont továbbra is remekül el tudnak határolódni és riogatni a szélsőségesekkel, hiszen a gazdasághoz, meg úgy egyáltalán semmihez nem értenek, így azzal nem tudnak kampányolni. Azt, hogy az országban ezt hány ember sínyli meg, az politikusékat nem nagyon szokta érdekelni. Egyébként egy Bayer totál hiteltelen ember, tökmindegy mit ír.
2013. jan. 13. 18:59
 9/18 anonim ***** válasza:
82%

"Bizonyos emberek bűne miatt nem kellene egy egész népcsoportot állatnak nevezni és ilyen stílusban megnyilvánulni, mert ez sosem vezet jóra és értelme sincs"

Fordítsuk meg:

Azért mert egy népcsoportban vannak becsületes emberek, nem kéne felmentést adni az adott népcsobortba tartozó bűnözőknek. (Hiszen ez a kultúrájuk része.)

Ugyanis manapság a "Há azé' mert cigány vagyok?" elég erős érvnek számít. Vagy ez szerinted így rendben van?

2013. jan. 13. 19:10
 10/18 anonim ***** válasza:
31%
A 75%-os hozzászóló jól mondja.
2013. jan. 13. 19:13
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!