Kezdőoldal » Politika » Pártok, kormányzás » Jelen esetben melyik pártra...

Jelen esetben melyik pártra szavaznál?

Figyelt kérdés
Válaszod indokold!
2009. aug. 28. 10:17
1 2 3 4
 21/35 anonim ***** válasza:
100%
Elöző vagyok,a kiírt kérdésre sajnos még nincs válaszom.Elég baj,hogy itt tart a magyar politika.
2009. aug. 28. 14:02
 22/35 anonim ***** válasza:
100%
13:41-es vagyok: Van negyedik opció is. Miszerint az a gyanúm fog elhatalmasodni rajtam a választásokig (még jobban), hogy nem lehet már sajnos segíteni ezen a veszett világon és a kártyákat jóval magasabb szinten keverik és osztják le, minthogy abba a mi szaros kis választópolgári mivoltunkkal beleszólhatnánk, és emiatt szomorúan fölveszem a sötét öltönyömet, elmegyek és ráírom a szavazólapra: "Isten veled Magyarország!" :'(
2009. aug. 28. 14:12
 23/35 anonim ***** válasza:
82%

szerintem minden értelmes ember belátja, hogy nem a liberalizmus rendszerével van a probléma, hanem azokkal a pártokkal amik ezt képviselik. itt az szdsz-re gondolok.

nem belőlük kell kiindulni.

eddig nem volt liberalizmus. az Mszp nem liberalista párt.

a Fidesz sem az volt.

2009. aug. 28. 14:13
 24/35 anonim ***** válasza:
100%
de akkor mondja meg valaki hogy a jobbik hogy rakja rendbe ezt az országot? ők is még jófiúk, de nem tudhatjuk, hogy mennyire kapnak vérszemet ők mikor a parlamentben lesznek, mellesleg a jobbik is azt mondaná hogy nem olyan fényes a helyzet meg nem olyan egyszerű miután az mszp-sek így hagyják itt a putriban az egész országot de pont ez az hogy a fidesz a horn kormány meg bokros csomag után is rendbetette az országot csak ezt mindenki elfelejti de a jobbik meg semmit nem tudna kezdeni a helyzetre, én azt mondtam és mondom most is hogy megadom az esélyt a fidesznek de ha átvernek akkor az első sorban leszek a kormányellenes tüntetéseken ezt megígérhetem de ha a fidesz fenn akar maradni akk rendbeteszi az országot hogy '14 ben is nyerhessen és nehogy a jobbik eltiporja mert '14ben vagy fidesz vagy jobbik kormány lesz az mszp eléggé leszerepelt és nem lesz esélyük... de meglátjuk
2009. aug. 28. 14:14
 25/35 anonim ***** válasza:
53%

A 13.15-ös válasszal teljesen egyetértek a FIDESZ vakításával és maszatolásával kapcsolatban. Szerintem se várható tőlük egyéb. Azt viszont nem hiszem, hogy ezt a végtelenségig lehet csinálni. Szóval hogy most a FIDESZ ver majd át, aztán megunjuk és 2014-ben visszaszavazzuk az MSZP-t, aztán őket is megunjuk, majd jön a FIDESZ stb. Hát ha ennyire birkák vagyunk, akkor megérdemeljük. De szerintem, ha a FIDESZ-kormány sem hoz érdemi áttörést a tömegeknek, akkor el fogják őket zavarni, még sokkal durvább dolgok lesznek, mint Gyurcsány alatt. És ne higgye senki, hogy az MSZP még valaha visszajön. Most úgy megroggyantak, hogy ebből nem kehet visszajönni! Majd lesz helyettük valami más, valami új.

Hogy a kérdésre is válaszoljak, én nem vagyok úgy odáig a Jobbiékért, de a többieket annyira utálom, hogy jobb híján őket választanám.

2009. aug. 28. 14:59
 26/35 A kérdező kommentje:
14:59-nek: Én is így vagyok vele. Egyik párt sem normális jelenleg nálunk. A Jobbik sem. De még mindig valamivel jobb mint a többi. Ezért fogok én (is) a Jobbikra szavazni. Elég volt a szocionistákból, meg a többiből is!
2009. aug. 28. 15:08
 27/35 A kérdező kommentje:
Meg itt van nálunk a cigánybűnözés. Ami valljuk be őszintén nem kis probléma. (Persze most egy Rózsadombon nevelkedett újgazdag biztos lerasszistáza, meg stb..) De vidéken hatalmas gondok vannak velük. Na mármost. Melyik párt lép föl kellő erővel ellenük? Egyik sem. Talán a Jobbik, amelyik tenne az ügy érdekében. Bár ezt nem tudhatjuk, hogy tényleg azt tenné-e, mint amiket most mond, de mindenesetre én adok nekik egy esélyt. A többi párt már bizonyított. Hazaárulók nem kellenek nekünk, akik nem a magyar érdekeket védik..
2009. aug. 28. 15:11
 28/35 A kérdező kommentje:
ill. képviselik. Na, mindegy..
2009. aug. 28. 15:13
 29/35 anonim ***** válasza:
66%

Persze, hogy a Jobbikra, mint mindenki más!

Mertőkkimondták, mertőkkimondták! Mert nem vagyok agymosott birka, mint az emberek nemjobbikos 90%-a!

Beeeeeeeeeee! Jobbik! Beeeeeeeeeee!

2009. aug. 29. 01:21
 30/35 anonim válasza:
100%
FIDESZRE CSAKIS
2009. aug. 30. 14:04
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!