Jelen esetben melyik pártra szavaznál?
Egyértelmű a jobbikra!Ők legalább végre kimondják az igazságot:
-Hogy vidéken cigánybűnözés van és terrorizálják,ölik a magyarokat;
-Izrael gyarmatosítani akar(Maga az izraeli elnök jelentette ki)
-A gombamódra szaporodó multinacionális cégek tönkreteszik a magyar gazdaságot
OFF
10:58-astól kérdezem: Hol tudnám megnézni/meghallgatni Morvai EU parlamenti fölszólalásait? (youtube-on csak az okt.23-ásat találtam, de amit te említesz, azt nem.) Köszönöm!
ON
www.jobbik.hu
ott van minden videó, keress az archívumban
OFF
12:58 Köszönöm, megtaláltam, bár nem kellett volna megnéznem, mert nagyon fölment a pumpa. Többen is vihogtak, nemcsak az a nő, a bizottsági elnök meg folyamatosan próbálta belefojtani a szót. Elkeserítő.
Kösz még egyszer.
ON
Hogy a kérdésre is válaszoljak: Nem tudom, kire szavaznék. Eddig Fidesz-szavazó voltam, de most tényleg nem tudom, nagy dilemmában vagyok. Liberálisabb pillanataimban az LMP felé hajlok, akikkel bár sok mindenben elvi szinten nem értek egyet, becsülöm bennük az ökológiai gondolkodást, amelyet rajtuk kívül egyetlen másik párt sem képvisel kellő nyomatékkal, és bennük látom azt a lendületet, amit 20 éve a fideszes fiúk képviseltek. Örülnék, ha bent lennének a következő parlamentben, ha erre lesz esélyük, vsz. rájuk fogok szavazni. Elkeseredettebb pillanataimban viszont a Jobbikkal kokettálok, mert nagyon sok mindenben van igazuk, nem bírom viszont a görcsösségüket, hogy sokkal inkább indulatból, mint intellektusból politizálnak, és a sok elmebajost a szavazótáborukban. (Akinek nem inge, ne vegye magára.) Aztán a végén lehet, hogy győz a realizmusom és maradok a Fidesznél, bár kissé megkopott már a fényük a szememben, mióta nem merik világosan elkötelezni magukat egyetlen irány mellett sem és ahelyett, hogy mondjuk a szubszidiaritás elve alapján próbálnák alulról újjászervezni a társadalmat, csak arra törekszenek, hogy megtartsák az összes szavazójukat, ezért egyetlen "érvük" egy jó ideje - ami mellesleg igaz - hogy az MSZP és az SZDSZ, miután tönkretette az országot minden értelemben, elmehetne már a p*csába.
Minden kedves LMP szimpatizánsnak üzenem,hogy sajnálatomra -némi internetes keresgélés után-rá kellett jönnöm,hogy ebben az Szdsz-ből kimaradt ,lemaradt emberek akarnak érvényesülni.
Pedig olyan szimpatikus volt a programmjuk,meg hát NagyBandó a nagy kedvenc.De biztos,ami biztos alapon elég a liberalizmusból!látható mit tett vele az szdsz:-(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!