Ha nekem történetesen szimpatikus Bajnai Gordon, akkor mért kell elviselnem, hogy a BKV-buszokon, amelyekre jegyet váltottam az adózott jövedelmemből, az adómból készített, Bajnait mocskoló plakátok virítanak?
Melyik a nagyobb baj? Hogy Bajnait mocskolják, vagy hogy az adódból teszik mindezt?
Mi lenne, ha az adódból kampányolnának Bajnaiért?
Vagy ha egyesek, csak saját zsebükből, éppen lejáratnák Bajnait?
(Mindkét eset létezik.)
A legszomorúbb az egészben az, hogyha - mondjuk - lefújnád festékszóróval ezt a plakátot, akkor Téged ítélnének el rongálásért.
Egyébként pedig szard le! A józanul gondolkodó ember tudja, hogy ez csak egy hangulatkeltés... 2014-ben majd meglátjuk!
( A buszokon levő felirat Azért van, mert Orbán fél attól, hogy versenytársa lehet. Mindent össze kell hazudni róla, csak hogy lejárathassa. A sok Fideszes birka pedig hisz neki.
Remélem, hogy Bajnainak lesz esélye legyőzni Orbánt.)És ha már birkázod az embereket kérdezd meg a sok libatenyésztőt mi Bajnairól a véleményük.És kérdem én a másik (úrnak) hova tünt a szakdolgozata amit a sógoráéról másolt?
Hátha valaki nem tudja.
Feleséget férjet választ úgy az ember,hogy tetszik,nem tetszik.
Ország vezetőt nem ilyen módon. Lehet,hogy hiába írom? Na mindegy... Hátha még ő is megérti
Aki lop,csal,hazudik és mindenféle mocskosságot csinál - öngyilkosságba kerget - olyat nem
Mocskolódóplakát más néven is van. Másik embert éppúgy érinti,mint téged. Őt joggal!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!