Kezdőoldal » Politika » Pártok, kormányzás » Ha nekem történetesen szimpati...

Ha nekem történetesen szimpatikus Bajnai Gordon, akkor mért kell elviselnem, hogy a BKV-buszokon, amelyekre jegyet váltottam az adózott jövedelmemből, az adómból készített, Bajnait mocskoló plakátok virítanak?

Figyelt kérdés
2012. dec. 23. 21:49
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
16%

Melyik a nagyobb baj? Hogy Bajnait mocskolják, vagy hogy az adódból teszik mindezt?

Mi lenne, ha az adódból kampányolnának Bajnaiért?

Vagy ha egyesek, csak saját zsebükből, éppen lejáratnák Bajnait?

(Mindkét eset létezik.)

2012. dec. 24. 02:06
 12/15 Sz1u ***** válasza:
74%

A legszomorúbb az egészben az, hogyha - mondjuk - lefújnád festékszóróval ezt a plakátot, akkor Téged ítélnének el rongálásért.

Egyébként pedig szard le! A józanul gondolkodó ember tudja, hogy ez csak egy hangulatkeltés... 2014-ben majd meglátjuk!

2012. dec. 24. 02:37
 13/15 anonim ***** válasza:
8%

( A buszokon levő felirat Azért van, mert Orbán fél attól, hogy versenytársa lehet. Mindent össze kell hazudni róla, csak hogy lejárathassa. A sok Fideszes birka pedig hisz neki.

Remélem, hogy Bajnainak lesz esélye legyőzni Orbánt.)És ha már birkázod az embereket kérdezd meg a sok libatenyésztőt mi Bajnairól a véleményük.És kérdem én a másik (úrnak) hova tünt a szakdolgozata amit a sógoráéról másolt?

2012. dec. 25. 16:26
 14/15 anonim ***** válasza:
11%

Hátha valaki nem tudja.

Feleséget férjet választ úgy az ember,hogy tetszik,nem tetszik.

Ország vezetőt nem ilyen módon. Lehet,hogy hiába írom? Na mindegy... Hátha még ő is megérti

Aki lop,csal,hazudik és mindenféle mocskosságot csinál - öngyilkosságba kerget - olyat nem

Mocskolódóplakát más néven is van. Másik embert éppúgy érinti,mint téged. Őt joggal!

2012. dec. 25. 19:09
 15/15 anonim ***** válasza:
33%
A kérdezőnek: Sajnos kevés van azokból a plakárokaból
2012. dec. 26. 17:46
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!