Változott valami amióta Bajnai a miniszterelnök?
Figyelt kérdés
Mármint jóra gondolok.2009. aug. 24. 10:30
11/19 anonim válasza:
Változott...Pl a választás után,a Jobbik feltörésekor a legelső géppel izraelbe repült panaszkodni :)
Sőt,szerinte izrael hazánk legközelebbi barátja,sőt ő menedzselte az izraeli befektetőket is,szóval elősegítette az országunk gyarmatosítását...Bizony ám,ő a miniszterelnökünk,"büszkék" lehetünk rá...
12/19 anonim válasza:
Miért Te is Bajnait akarod reklámozni? Hogy csak jó dolgokat lehet írni, erről a gazemberről.
Jó dolgok? Sok ember közük én is, megtanultunk gágogni.
13/19 anonim válasza:
Az adóátrendezésnek van egy (csekély) gazdaságélénkítő hatása. A költségvetés kiadásai (kismértékben) csökkentek.
Bajnai kormányzati teljesítménye minimális, a legszükségesebb átmeneti válságkezelő intézkedésekre szorítkozik, bár így is többet tett 4 hónap alatt, mint gyurcsánybohóc 4 év alatt.
14/19 anonim válasza:
Nem. Csak rosszabbodik a helyzet.
15/19 anonim válasza:
Nem tűnnek el olyan nagy számban a libák...
16/19 anonim válasza:
Azt a szélsőséges neoliberális ideológiáz, amit még Gyurcsány sem mert ráerőszakolni az országra, azt most Bajnai simán megteszi. Igen változott: még rosszabb lett.
17/19 anonim válasza:
Érdekes dolog neoliberalizmusról beszélni 50,5% redisztribúciós arány mellett. A neoszocializmus pontosabb kifejezés lenne. Igen ám, csakhogy a Bajnai-rezsim szociálisan érzéketlen. Akkor legyen antiszociális neoszocializmus.
18/19 anonim válasza:
A szuperbruttósítás miatt a mnetős férjem 84 ezret hoz haza, nettóban. Ez szégyen! Hogy neveljünk így gyereket, hogy szüljek? Ő meg dolgozik éjjel-nappal, életek vannak a kezében! El vagyok keseredve. És dühös vagyok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!